Închide meniul

„I-a năruit speranţa”. Presa britanică vorbeşte despre eliminarea Emmei Răducanu de la Transylvania Open. Ce a pierdut jucătoarea

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 21:55

„I-a năruit speranţa. Presa britanică vorbeşte despre eliminarea Emmei Răducanu de la Transylvania Open. Ce a pierdut jucătoarea

Emma Răducanu și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

Britanica de origine română, Emma Răducanu, nu a avut nicio şansă în sferturile Transylvania Open. A pierdut, 2-6, 1-6, în faţa ucrainencei Marta Kostyuc şi a ratat şansa unui semifinale de vis cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa britanică vorbeşte despre eliminarea Emmei Răducanu de la Transylvania Open

Campioana de la US Open a comis o mulțime de erori neforțate și a fost condusă pe toată durata meciului de Kostyuk. După meci, presa din Marea Britanie a remarcat faptul că Simona Halep și Emma Răducanu nu vor avea ocazia să se întâlnească pentru prima dată în circuitul WTA.

„Speranța Emmei Răducanu de a-și întâlni idolul Simona Halep la Transylvania Open a fost năruită de Marta Kostyuk în sferturile de finală. Campioana în vârstă de 18 ani de la US Open a fost învinsă clar, 2-6, 1-6, de tânăra sa oponentă din Ucraina. Înainte de meci, Răducanu vorbea despre cum Kostyuk ‘o distrugea’ când jucau la nivel de juniori.

Turneul din România a avut o însemnătate aparte pentru jucătoarea de 18 ani, având în vedere că bunica ei încă locuiește acolo, iar tatăl său Ian s-a născut în România. Răducanu, ocupanta locului 23 în lume, a înregistrat prima sa victorie în circuitul WTA contra Polonei Hercog, marți, apoi a învins în două seturi pe Ana Bogdan, două zile mai târziu.

Totuși, contra lui Kostyuk, Răducanu nu a reușit să repete forma extraordinară care i-a adus saltul uriaș. A treia favorită a făcut 41 de greșeli neforțate, spre deosebire de cele 16 ale adversarei, care e cu doar cinci luni mai în vârstă decât ea”, a scris BBC.

Reclamă
Citește și:

Înfrângere dureroasă pentru Emma Răducanu

„Senzația din Marea Britanie, Emma Răducanu, pierde în doar 57 de minute la Transylvania Open. Câștigătoarea de Grand Slam este învinsă 2-6, 1-6 de Marta Kostyuk și ratează semifinala cu Simona Halep. Răducanu nu a fost capabilă să ofere vreun răspuns la loviturile puternice ale adversarei din Ucraina”, spun cei de la Daily Mail.

Marta Kostyuk nu a câștigat niciun turneu WTA în carieră și n-are nicio finală. Totuși, ucraineanca este la cel mai bun sezon din circuit, cu semifinale la Abu Dhabi și Istanbul și optimi de finală la Roland Garros. Simona Halep n-a mai câștigat un turneu WTA din septembrie 2020, când s-a impus pe zgura de la Roma. Constănțeanca, fost lider mondial, are 22 de titluri WTA la simplu.

280 de puncte în clasamentul WTA și 29.200 de dolari va primi câștigătoarea turneului Transylvania Open, aflat la ediția inaugurală.
Finalista turneului de la Cluj va primi 180 de puncte WTA și 16.398 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Presa britanică vorbeşte despre eliminarea Emmei Răducanu
  • Ce a pierdut jucătoarea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și