Închide meniul

Indian Wells 2021 | Irina Begu, meci de senzaţie în turul 2. Ce a făcut românca în faţa elveţiencei Jil Teichmann

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 8:22

Indian Wells 2021 | Irina Begu, meci de senzaţie în turul 2. Ce a făcut românca în faţa elveţiencei Jil Teichmann

Irina Begu

Profimedia

  • Irina Begu, meci de senzaţie în turul 2.
  • Ce a făcut românca în faţa elveţiencei Jil Teichmann

Irina Begu este a treia jucătoare din România care trece de manşa secundă la Indian Wells, după Simona Halep şi Sorana Cârstea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, meci de senzaţie la Indian Wells

Irina Begu, numărul 61 mondial, s-a calificat’ în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells. Românca a învins-o, în manşa a doua, cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucătoarea elveţiană Jil Teichmann, numărul 39 mondial, după un meci care a durat o oră şi 36 de minute.

În faza următoare, Begu va evolua cu învingătoarea dintre Kristina Kucova (Slovacia), locul 112 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, şi americanca Shelby Rogers, locul 44 WTA. Kukova a înlocuit-o pe tabloul principal pe Belinda Bencic (Elveţia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, care a declarat forfait din cauza unei accidentări la genunchi.

Reclamă

Irina Begu, a pus mâna pe un premiu important

Pentru calificarea în turul al 3-lea de la Indian Wells Irina Begu a pus mâna pe o sumă importantă. Accederea în această fază a competiţiei este recompensată cu un premiu de 51.895 de dolari şi cu 65 de puncte WTA. Simona Halep şi Sorana Cîrstea au acces şi ele în manşa a treia.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a retras de la Australian Open
Australian Open • 29 dec., 18:56
Irina Begu s-a retras de la Australian Open 2024! Anunţul de ultim moment făcut de româncă
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 18 dec., 10:50
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin
Sorana Cîrstea, în timpul turneului Transylvania Open
WTA • 11 dec., 10:44
Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină
Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur
WTA • 2 oct., 10:21
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Pe ce loc este Sorana Cîrstea. Trei românce, în TOP 100
US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1
US Open • 29 aug., 20:19
US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Românca a pierdut duelul cu Tamara Korpatsch