Închide meniul

Lovitură dură primită de Emma Răducanu! Justine Henin nu îşi lasă fostul antrenor să o pregătească pe campioana de la US Open 2021

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 20:56

Lovitură dură primită de Emma Răducanu! Justine Henin nu îşi lasă fostul antrenor să o pregătească pe campioana de la US Open 2021

Emma Răducanu s-a retras de la Moscova

Profimedia

Carlos Rodriguez a antrenat-o pe Justine Henin, fost lider mondial, în perioada 1995-2011. Cu el alături, belgianca a cucerit şapte titluri de Grand Slam. Henin a anunţat că antrenorul nu va părăsi Academia de tenis de la Limelette.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justine Henin, mesaj pentru Emma Răducanu

Carlos rămâne la conducerea Academiei, nu se pune problema să o antreneze pe Emma Răducanu”, a venit răspunsul din Belgia, conform cotidianului Le Soir.

Pe lista de posivbili antrenori ai Emmei Răducanu se mai află olandezul Sven Groeneveld, suedezul Thomas Hogstedt, dar şi Darren Cahill, cel care s-a despărţit de Simona Halep.

Emma Răducanu vine în România

Emma Răducanu a confirmat prezenţa la Transylvania Open într-un mesaj pentru fanii din ţara noastră.

Campioana ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, vine în ţara noastră, unde va participa la Transylvania Open. Mai mult, şi Simona Halep a anunţat că va participa la turneul de la Cluj Napoca.

Reclamă

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Emma Răducanu a vorbit în limba română şi i-a anunţat pe toţi suporterii ei că va fi prezentă cu siguranţă la Transylvania Open. „Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a spus Emma Răducanu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și