Închide meniul

Nick Kyrgios iese din nou la „atac”: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 21:09

Nick Kyrgios iese din nou la „atac: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel

Nick Kyrgios iese din nou la "atac"

Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Nick Kyrgios iese din nou la „atac”. Jucătorul australian a ales să vorbească despre un nou subiect controversat în tenis: diferenţele de premii între tenisul masculin şi cel feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyrgios nu vrea să audă de o fuziune între ATP şi WTA, pentru ca jucătoarele de tenis să câştige la fel de mulţi bani ca bărbaţii, susţinând că efortul depus în tenisul masculin este mult mai mare.

Nick Kyrgios iese din nou la „atac”

După ce s-a certat cu Boris Becker pe Twitter, Nick Kyrgios continuă să facă declaraţii controversate. Australianul nu este de acord cu premiile egale în tenisul masculin şi feminin, fiind de părere că efortul din tenisul mascuin este mult mai mare.

Kyrgios susţine că Elina Svitolina a primit pentru 40 de minute de joc acelaşi premiu ca el la o ediţie de la Australian Open, în condiţiile în care el a stat pe teren 4 ore.

„Dacă fuzionăm (turneele ATP și WTA), fuzionăm tragerile la sorți, fuzionăm totul. Eu am jucat timp de 4 ore la Australian Open, în timp ce Svitolina a jucat 40 de minute, iar amândoi am fost plătiți la fel”, a declarat Nick Kyrgios, potrivit welovetennis.fr.

Reclamă

Fuziunea dintre ATP şi WTA a fost un subiect extrem de discutat în ultima perioadă. Prin această fuziune se doreşte ca premiile să fie egale în tenisul masculin şi feminin, dar se încearcă şi salvarea WTA, care traversează o perioadă complicată din punct de vedere financiar.

Nick Kyrgios şi Boris Becker sunt în „război” deschis

Nick Kyrgios şi Boris Becker sunt în „război” deschis. Cei doi au avut un schimb incredibil de replici. Totul după ce australianul a făcut declaraţii surprinzătoare, în care a ţinut să afirme că Becker nu ar fi avut nicio şansă în faţa lui Novak Djokovic.

„Rebelul” tenisului mondial a făcut o comparaţie între tenisul care se juca în urmă cu trei decenii, când Becker câştiga pe bandă rulantă.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am văzut pe Boris Becker jucând și nu spun că nu a fost bun la vremea lui, dar nu ar fi atât de bun acum. Pe vremea lui a servit cu 197 sau 200 de kilometri pe oră și acum servim cu 220 km/h. Acum Djokovic te mănâncă de viu. Cu toate acestea, Lleyton Hewitt l-a distrus pe Pete Sampras jucând așa. Dacă oricare dintre ei ar face-o aşa acum, Djokovic i-ar mânca de vii„, a spus Kyrgios pentru „The Athletic”.

Replica lui Boris Becker nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul lider ATP, deţinător al şase trofee de Grand Slam, i-a răspuns dur australianului pe reţelele sociale.

„Nick a făcut multă gălăgie în ultima vreme, când vorbește despre un sport pe care se pare că îl urăște? Nick nu a câștigat niciodată un Grand Slam ca jucător sau antrenor (n.r. are unul la dublu), așa că de unde îi vine credibilitatea? Încearcă să compare generațiile…

Laver împotriva lui Federer, Borg împotriva lui Nadal, Sampras împotriva lui Djokovic? Ca să nu vorbim despre McEnroe, Connors, Lendl, Agassi, Courier, Edberg, Wilander, Kuerten, Bruguera, Rafter, Hewitt și mulți alții… Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans„, a scris Becker pe contul personal de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și