Închide meniul

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2024, 12:48

Reclamă
Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024

Novak Djokovic. la antrenamente la Wimbledon - Profimedia Images

Novak Djokovic încă nu ştie dacă va fi apt pentru turneul de la Wimbledon 2024, însă a declarat că dacă va participa nu va face figuraţie, venind doar dacă va fi 100% din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic, care s-a retras de la Roland Garros la începutul lunii iunie, speră să revină pentru Grand Slam-ul de la All England Club, ce se va desfăşura în perioada 1-14 iulie.

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024

„Dacă pot evolua cât mai aproape de maximul meu, sau la maximul meu, atunci voi juca în această competiţie. Dacă nu, voi da şansa altcuiva să joace”, a spus el. „Nu am venit aici doar pentru câteva tururi”, a adăugat el.

Declaraţiile lui Djokovic vin la trei săptămâni de la operaţia la care a fost supus după ce a suferit o ruptură de menisc în optimile de finală de la Roland Garros, în meciul cu Francisco Cerundolo.

„Nole” a câştigat partida, dar a fost nevoit să se retragă din turneu a doua zi, înaintea sfertului de finală cu Casper Ruud. Tot atunci, sârbul s-a operat.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic s-a operat cu succes

Djokovic le-a mulţumit medicilor şi fanilor pentru susţinere şi a anunţat că va da totul pentru a reveni cât mai repede pe teren. Mai mult, acesta a anunţat că nu are de gând să se oprească prea curând din a concura la cel mai înalt nivel:

„Ieri a trebuit să iau câteva decizii dificile după ruptura de menisc suferită meciul trecut. Încă procesez tot ce s-a întâmplat, dar sunt bucuros să vă anunţ că operaţia a mers bine. Sunt recunoscător echipei de medici care mi-a fost alături. De asemenea, pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor.

Voi face tot posibilul pentru a mă face bine şi de a reveni pe teren cât mai repede. Iubirea mea pentru acest sport este puternică şi dorinţa de a juca la cel mai înalt nivel mă face să continui”, a scris Novak Djokovic, pe X (fostul Twitter).

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și