Închide meniul

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui”

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 12:43

Reclamă
Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: "Asta mă face să continui"

Novak Djokovic / Profimedia

Novak Djokovic s-a operat cu succes. Jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istoria tenisului masculin a suferit o ruptură de menisc în optimile de finală de la Roland Garros, în meciul cu Francisco Cerundolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” a câştigat partida, dar a fost nevoit să se retragă din turneu a doua zi, înaintea sfertului de finală cu Casper Ruud. Tot miercuri, sârbul s-a operat, iar joi a venit cu veşti despre starea sa de sănătate.

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui”

Djokovic le-a mulţumit medicilor şi fanilor pentru susţinere şi a anunţat că va da totul pentru a reveni cât mai repede pe teren. Mai mult, acesta a anunţat că nu are de gând să se oprească prea curând din a concura la cel mai înalt nivel:

„Ieri a trebuit să iau câteva decizii dificile după ruptura de menisc suferită meciul trecut. Încă procesez tot ce s-a întâmplat, dar sunt bucuros să vă anunţ că operaţia a mers bine. Sunt recunoscător echipei de medici care mi-a fost alături. De asemenea, pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor.

Voi face tot posibilul pentru a mă face bine şi de a reveni pe teren cât mai repede. Iubirea mea pentru acest sport este puternică şi dorinţa de a juca la cel mai înalt nivel mă face să continui”, a scris Novak Djokovic, pe X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă 4

Aşa cum s-a anunţat în ziua în care s-a operat, prezenţa la Jocurile Olimpice nu este pusă în pericol. Cu toate acestea, rămâne un semn de întrebare legat de prezenţa la Wimbledon, acolo unde sârbul a cucerit de şapte ori titlul de la All England Club.

Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP!

Jannik Sinner a avut un discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! Italianul care a scris istorie la doar 22 de ani i-a transmis un mesaj superb și lui Novak Djokovic.

Reclamă

Sinner va deveni numărul 1 în clasamentul mondial după retragerea lui Djokovic de la Roland Garros. Acesta va deveni primul tenismen italian din istorie, de pe prima poziție a clasamentului ATP.

De asemenea, Jannik a transmis că îi pare rău de accidentarea lui Djokovic și i-a urat acestuia „însănătoșire grabnică”.

„Ce pot să spun? În primul rând e visul oricărui jucător acela de a deveni numărul unu mondial. Îmi pare rău că Novak s-a retras, e dezamăgitor pentru toată lumea, cu siguranță. Îi urez însănătoșire grabnică.

Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, e un turneu la care am avut probleme, mai ales în ultimii doi ani, mă bucur că sunt în semifinale, voi încerca să joc cel mai bun de care sunt capabil.

Mulțumescu echipei mele pentru că fac acest proces posibil și nu în ultimul rând vouă, fanilor. E o mare onoare și un moment special pentru mine. Sunt foarte bucuros că pot să împărtășesc asta alături de voi, dar și de cei care îmi sunt alături de acasă, din Italia”, a spus Jannik Sinner, citat de The Tennis Letter.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și