Închide meniul

Novak Djokovic și-a aflat posibilul adversar de la Indian Wells și așteaptă decizia americanilor

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2022, 9:29

Novak Djokovic și-a aflat posibilul adversar de la Indian Wells și așteaptă decizia americanilor

Novak Djokovic, în timpul unui meci

Getty

  • Novak Djokovic speră să joace la Indian Wells
  • Nole așteaptă decizia americanilor

„Novak Djokovic este pe lista de jucătorilor înscrişi la turneu şi, prin urmare, este plasat la tragerea la sorţi de astăzi. În prezent, suntem în legătură cu echipa sa. Cu toate acestea, nu a fost stabilit dacă va obţine aprobarea CDC (n.r. – centrul pentru control al bolilor) pentru a intra în ţară şi participa la eveniment”, au precizat organizatorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic ar urma să joace, sâmbătă, în turul al doilea, în care a fost acceptat direct, cu belgianul David Goffin, locul 71 ATP, sau cu australianul Jordan Thompson, locul 78 ATP.

Novak Djokovic nu s-a vaccinat! Ce spune legea din Statele Unite

Sârbul, fost lider ATP, care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, a fost expulzat din acest motiv din Australia, unde ar fi trebuit să participe la primul grand slam al anului.

Reclamă

Oficial, autorităţile americane nu permit intrarea în SUA a persoanelor străine nevaccinate, dar, ca în multe alte ţări, restricţiile puse în aplicare pentru combaterea coronavirsului au fost relaxate, în ultima perioadă.

Novak Djokovic va participa la Roland Garros, fără să se vaccineze!

Novak Djokovic va putea participa la Roland Garros, în acest an, fără să se vaccineze. Prim-ministrul Franței, Jean Castex, a anunțat că vaccinarea obligatorie, inclusiv la intrarea în țară, va fi suspendată începând de pe 14 martie.

Reclamă

Decizia respectivă îi va oferi lui Nole șansa să-și apere titlul la Grand Slam-ul de la Paris, organizat în perioada 22 mai – 5 iunie.

„Situația este din ce în ce mai bună datorită eforturilor noastre colective. Au fost îndeplinite condițiile pentru o nouă fază de relaxare a măsurilor (n.r. – anti-Covid). Începând de luni, 14 martie, vom suspenda obligativitatea certificatului verde în locurile în care era valabilă până acum. De asemenea, începând de la data respectivă, nu va mai fi obligatorie purtarea măştii, singura excepţie fiind în mijloacele de transport.”, a anunţat Jean Castex, pentru TF1.

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren

Rafael Nadal a salutat încă de luna trecută posibilitatea ca Novak Djokovic să poată juca din nou în turneele de Grand Slam, după scandalul în centrul căruia s-a aflat sârbul la Australian Open, la începutul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine ca Novak Djokovic să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”, a spus Rafael Nadal, câştigător al Australian Open, la care numărul 1 mondial nu a putut participa, deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Astfel, Rafa a devenit primul dintre cei trei, Nadal, Djokovic şi Federer, care ajunge la 21 de titluri de Grand Slam.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”