Închide meniul

Novak Djokovic va participa la Roland Garros, fără să se vaccineze! Anunţul momentului în tenis

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 martie 2022, 16:29

Novak Djokovic va participa la Roland Garros, fără să se vaccineze! Anunţul momentului în tenis

Novak Djokovic va rămâne pe primul loc ATP

Profimedia

Novak Djokovic va putea participa la Roland Garros 2022, fără să fie nevoit să se vaccineze anti-Covid. Prim-ministrul Franței, Jean Castex, a anunțat că vaccinarea obligatorie, inclusiv la intrarea în țară, va fi suspendată începând de pe 14 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia respectivă îi va oferi lui Nole șansa să-și apere titlul la Grand Slam-ul de la Paris, organizat în perioada 22 mai – 5 iunie.

Novak Djokovic va participa la Roland Garros! Franța a suspendat vaccinarea obligatorie

„Situația este din ce în ce mai bună datorită eforturilor noastre colective. Au fost îndeplinite condițiile pentru o nouă fază de relaxare a măsurilor (n.r. – anti-Covid). Începând de luni, 14 martie, vom suspenda obligativitatea certificatului verde în locurile în care era valabilă până acum. De asemenea, începând de la data respectivă, nu va mai fi obligatorie purtarea măştii, singura excepţie fiind în mijloacele de transport.”, a anunţat Jean Castex, pentru TF1.

Novak Djokovic își va putea apăra titlul de la Roland Garros

Novak Djokovic a anunţat de mai multe ori că nu se va vaccina, chiar dacă acest lucru îi va bloca accesul la diferite turnee.

Djokovic este campionul en-titre de la Roland Garros. Sârbul l-a învins în finala de anul trecut pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

Reclamă

Campionul sârb va putea concura și la Masters-ul de 1000 de puncte de la Monte Carlo, din perioada 9-17 aprilie.

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren

Rafael Nadal a salutat încă de luna trecută posibilitatea ca Novak Djokovic să poată juca din nou în turneele de Grand Slam, după scandalul în centrul căruia s-a aflat sârbul la Australian Open, la începutul acestui an.

„Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine ca Novak Djokovic să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”, a spus Rafael Nadal, recent câştigător al Australian Open, la care numărul 1 mondial nu a putut participa, deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Rafa a devenit primul dintre cei trei, Nadal, Djokovic şi Federer, care ajunge la 21 de titluri de Grand Slam.

„Dacă Novak poate juca turneele de Grand Slam fără să fie vaccinat, e un lucru bun. Dacă poate juca sau nu, asta îl va afecta numai pe el. Nu ştiu dacă va afecta turneele de Grand Slam… Fiecare ia propriile decizii şi trebuie să trăiască cu ele.”, a declarat, recent, spaniolul.

Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda

„Marian a fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea. Împreună am realizat lucruri incredibile şi îi sunt recunoscător pentru prietenia şi dăruirea lui în ultimii 15 ani. Deşi părăseşte echipa profesionistă, el va face mereu parte din familie şi nu-i voi mulţumi niciodată îndeajuns pentru tot ce a făcut”, a scris sârbul despre fostul său antrenor.

Despărţirea datează de la sfârşitul sezonului trecut. După Mastersul de la Torino, cei doi au decis de comun acord să nu mai lucreze împreună, mai ales că antrenorul în vârstă de 57 de ani şi-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia.

Djokovic poate conta în continuare pe Goran Ivanisevic, care s-a alăturat echipei sale în 2019 şi rămâne antrenorul său. Restul stafului său este neschimbat.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și