Închide meniul

„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!

Reclamă

Publicat: 13 decembrie 2023, 12:24

„Nu am chef să mai joc tenis! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!

Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!

Nick Kyrgios / Profimedia Images

Nick Kyrgios a declarat că este „obosit” şi că nu mai vrea să joace tenis, în timp ce continuă să se recupereze după o accidentare, scrie BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianul în vârstă de 28 de ani a ratat toate cele patru turnee majore din 2023 din cauza unor accidentări la încheietura mâinii, la genunchi şi la picior.

„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!

Sâmbătă, Kyrgios a declarat că nu va participa la Australian Open din ianuarie din cauza problemelor legate de accidentare.

Dacă ar fi după mine, nu prea vreau să mai joc, ca să fiu sincer”, a declarat Kyrgios, la podcastul On Purpose with Jay Shetty.

Trebuie să (n.r.: continui să joc). Mai am atât de multe de oferit, dar, în ce mă priveşte, nu am chef să mai joc”, a declarat Kyrgios.

Reclamă

Kyrgios s-a bucurat de cel mai bun an al carierei sale în 2022, ajungând în prima sa finală de simplu de Grand Slam la Wimbledon şi atingând un maxim al carierei de 11 în clasamentul mondial, relatează news.ro.

Dar, în ianuarie, s-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări la genunchi, înainte de a fi operat.

„Sunt obosit. Am suferit trei operaţii până acum”

A ratat apoi Openul Franţei din cauza unei accidentări la picior şi Wimbledon cu o problemă la ligamentele încheieturii mâinii, care l-a obligat să renunţe şi la US Open. De atunci, campionul de dublu de la Australian Open 2021 a fost operat la încheietura mâinii, dar, după ce a ieşit din clasamentul mondial, a declarat că este „epuizat” de procesul de recuperare continuă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt obosit. Am suferit trei operaţii până acum. Am doar 28 de ani, mi-am dorit întotdeauna să am o familie şi să nu mai am dureri. Când mă ridic, nu pot să merg fără să mă doară. Este o muncă grea”, a spus el.

Kyrgios a jucat un singur meci în circuitul ATP în acest an, pierdut în faţa chinezului Yibing Wu, numărul 64 mondial, la Stuttgart, în iunie.

„Vreau să mai joc un an sau doi”

Vreau să joc doar pentru încă unul sau doi ani, să fiu în vârf şi să mă retrag în condiţiile mele”, a spus Kyrgios.

Nu mi-ar plăcea să am o altă operaţie sau ceva de genul acesta. Cred că încă mai am capacitatea de a avea unul sau doi ani buni şi apoi asta e tot. Cred că voi fi împăcat cu tot ceea ce am realizat şi va trebui să le spun tuturor celor de acolo care vor să joc mai mult: ‘Va trebui să fiţi de acord cu faptul că nu mai joc’”, a mai declarat jucătorul australian.

El a vorbit şi despre problemele de sănătate mintală care l-au făcut să se gândească la sinucidere în 2019.

Acea perioadă din 2019 mi-a accelerat epuizarea şi aproape că m-a împins spre sfârşitul carierei mele un pic mai devreme. Dacă aş fi avut o carieră normală, nu cred că m-aş fi simţit aşa, dar cei doi ani au pus, cred, foarte mult în evidenţă vârsta mea”, a spus el.

Este pur şi simplu greu. Sunt obosit. M-am săturat să joc tenis”, a menţionat „copilul teribil” al tenisului australian.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și