Închide meniul

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au fost audiaţi rapid! Fostul antrenor al lui Halep a ieşit în 20 de minute!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 12:52

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au fost audiaţi rapid! Fostul antrenor al lui Halep a ieşit în 20 de minute!

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au fost audiaţi rapid

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou la un antrenament / Profimedia Images

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au fost audiaţi rapid în procesul de dopaj de la TAS al Simonei Halep. Antrenorul francez a ieşit după 23 de minute de la tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fizioterapeuta Candice Gohier a fost audiată şi ea în mai puţin de o oră, informează sport.ro. Simona Halep a stat ieri nu mai puţin de 10 ore la TAS.

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au fost audiaţi rapid!

Potrivit TAS, părţile, martorii şi experţii vor participa la audiere atât personal, cât şi la distanţă, inclusiv Halep, care este prezentă în persoană. Halep a fost audiată miercuri. Audierile au loc cu uşile închise, deoarece niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică.

Comisia TAS desemnată să judece această chestiune este formată din Annabelle Bennett (Australia), preşedinte, Jeffrey G. Benz (SUA) şi profesorul Ulrich Haas (Germania).

La cererea părţilor, nu vor fi furnizate informaţii suplimentare cu privire la identitatea participanţilor (reprezentanţi, experţi şi martori). TAS precizează că Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii.

Reclamă

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia. În acest moment, nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată 10 ore la TAS. Avocatul româncei afirmă: „Sigur că sunt şanse!”

A apărut reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de 10 ore la TAS. Românca încearcă să scape de suspendarea de patru ani primită de la ITIA, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. S-ar fi găsit nereguli şi în paşaportul ei biologic.

Aşteptată de un număr însemnat de jurnalişti în faţa sediului TAS, Simona Halep a avut o reacţie scurtă. Românca nu are voie să ofere detalii în timpul procesului în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, a transmis fostul lider WTA, potrivit sport.ro.

În schimb, avocatul român cu care Simona Halep s-a dus la Lausanne a făcut anunţul aşteptat de fani. „Sigur că sunt șanse. Mereu am fost optimiști. E normal (n.r. că au durat 6 ore audierile), nu e nimic ieșit din comun” a afirmat Bogdan Stoica.

Simona Halep, atacată brutal de Pompiliu Popescu: „Dacă o achită, WADA să se desfiinţeze”

Pompiliu Popescu ia în calcul cel mult o reducere a suspendării la Lausanne. Cunoscutul doctor din România a arătat-o cu degetul pe fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros şi nu îşi explică modul în care şi-a pregătit apărarea.

Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

(Nu e dreptul ei să se considere o victimă? Mai sunt persoane care o văd astfel) Mi-ar fi ruşine! Mi-ar fi ruşine să susţin aşa ceva!„, a declarat Pompiliu Popescu pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și