Închide meniul

Primele declarații ale tatălui Emmei Răducanu, după ce a venit cu fiica sa în România, la Transylvania Open: „Vă respect, dar aș vrea să știți asta!”

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 9:05

Reclamă
Primele declarații ale tatălui Emmei Răducanu, după ce a venit cu fiica sa în România, la Transylvania Open: „Vă respect, dar aș vrea să știți asta!

Emma Răducanu, alături de Ian Răducanu

Profimediaimages

Ion Răducanu, sau Ian, așa cum este prezentat în presa din Marea Britanie, nu a fost la US Open, acolo unde Emma Răducanu a scris istorie și a câștigat turneul. Tătăl Emmei Răducanu nu obișnuiește să meargă cu fiica sa la turnee, însă a venit cu ea în România, țara de origine a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Răducanu nu este o persoană activă în media și a explicat că evită să dea multe interviu.

Primele declarații ale tatălui Emmei Răducanu în România

Vă respect, dar aş vrea să ştiţi că nu vreau să dau declaraţii. Nu sunt omul declaraţiilor, al interviurilor. Şi dacă ar fi să vorbesc, încă este prea devreme. Vă mulţumesc”, a fost declaraţia lui Ion Răducanu pentru fanatik.ro.

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Emma Răducanu despre prezența tatălui său la Cluj

Emma Răducanu a vorbit și despre prezența tatălui său alături de ea, la Transylvania Open 2021. Astfel, Emma Răducanu a declarat, joi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open, că tatăl său îi este alături la Cluj-Napoca deoarece nu ar fi ratat ocazia de a veni în ţara sa de origine.

“Înseamnă mult faptul că tatăl meu că este aici, în ţara sa. În mod normal nu face deplasările cu mine, dar pentru că este vorba de România el trebuia să vină, categoric. Nu ar fi ratat ocazia. Este minunat să îl am alături de mine, nu a fost la New York, iar acum poate să experimenteze din bucuria de după un succes. Cu toţii ne simţim foarte confortabil şi bineveniţi aici”, a mai spus Emma Răducan.

Reclamă

Emma Răducanu și Alexandra Dulgheru, dialog fabulos în limba română

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Ana Bogdan. Inițial, campioana de la US Open nu a vrut să vorbească în limba română, însă finalul dialogului cu Alexandra Dulgheru a foost savuros.

Emma Răducanu a anunțat la începutul interviului de pe teren că nu va vorbi în limba română pentru că este obosită, dar finalul dialogului cu Alexandra Dulgheru a fost fabulos.

Alexandra Dulgheru: Ai apucat să vizitezi Clujul?

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu: Ce ai zis? Mai zi o dată…

Alexandra Dulgheru: Te întrebam dacă ai apucat să vizitezi Clujul..

Emma Răducanu: Nu am vizitat, dacă pierd, o să vreau să vizitez.

Alexandra Dulgheru: În seara asta luăm masa împreună, dacă vrei.

Emma Răducanu: Dacă vreau? Da, vreau.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și