Închide meniul

Transylvania Open 2021 | „E unul dintre idolii mei, ar fi un test!” Emma Răducanu visează la duelul stelar cu Simona Halep. Ce a spus despre prezența tatălui său la Cluj: „În mod normal, nu face deplasările!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 19:46

Transylvania Open 2021 | „E unul dintre idolii mei, ar fi un test! Emma Răducanu visează la duelul stelar cu Simona Halep. Ce a spus despre prezența tatălui său la Cluj: „În mod normal, nu face deplasările!

Emma Răducanu, alături de tatăl său

Profimediaimages

Emma Răducanu va juca cu Marta Kostyuc în sferturile de finală, în timp ce Simona Halep se va duela cu Jaqueline Cristian pentru un loc în semifinale. Emma Răducanu visează deja la un posibil duel stelar cu Simona Halep pentru un loc în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu visează la duelul stelar cu Simona Halep

“Am un meci foarte greu cu Marta mâine. Să joc cu Simona ar fi extraordinar pentru mine, ar fi un test adevărat ca să văd la ce nivel sunt, cu o campioană adevărată. Este unul dintre idolii mei”, a spus Emma Răducanu, după victoria cu Ana Bogdan.

Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu a dezvăluit de ce a însoțit-o tatăl său în România

Emma Răducanu a declarat, joi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open, că tatăl său îi este alături la Cluj-Napoca deoarece nu ar fi ratat ocazia de a veni în ţara sa de origine.

“Înseamnă mult faptul că tatăl meu că este aici, în ţara sa. În mod normal nu face deplasările cu mine, dar pentru că este vorba de România el trebuia să vină, categoric. Nu ar fi ratat ocazia. Este minunat să îl am alături de mine, nu a fost la New York, iar acum poate să experimenteze din bucuria de după un succes. Cu toţii ne simţim foarte confortabil şi bineveniţi aici”, a mai spus Emma Răducan.

Emma Răducanu și Alexandra Dulgheru, dialog fabulos în limba română

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Ana Bogdan. Inițial, campioana de la US Open nu a vrut să vorbească în limba română, însă finalul dialogului cu Alexandra Dulgheru a foost savuros.

Reclamă

Emma Răducanu a anunțat la începutul interviului de pe teren că nu va vorbi în limba română pentru că este obosită, dar finalul dialogului cu Alexandra Dulgheru a fost fabulos.

Alexandra Dulgheru: Ai apucat să vizitezi Clujul?

Emma Răducanu: Ce ai zis? Mai zi o dată…

Reclamă 4 / 0/3

Alexandra Dulgheru: Te întrebam dacă ai apucat să vizitezi Clujul..

Emma Răducanu: Nu am vizitat, dacă pierd, o să vreau să vizitez.

Alexandra Dulgheru: În seara asta luăm masa împreună, dacă vrei.

Emma Răducanu: Dacă vreau? Da, vreau.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și