Închide meniul

Rusia a câştigat pentru a treia oară în istorie Cupa Davis. Starul Daniil Medvedev a obţinut punctul decisiv în finala cu Croaţia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 22:21

Rusia a câştigat pentru a treia oară în istorie Cupa Davis. Starul Daniil Medvedev a obţinut punctul decisiv în finala cu Croaţia

Daniil Medvedev a adus punctul decisiv în finala cu Croaţia

Profimedia

În primul meci, Andrei Rublev, locul 5 ATP, l-a întrecut, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), pe Borna Gojo, locul 279 ATP, după o oră şi 33 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apoi, Daniil Medvedev, locul 2 ATP, a obţinut punctul decisiv, scor 7-6 (7), 6-2, în meciul cu Marin Cilici, locul 30 ATP, după o oră şi 28 de minute.

Rusia a mai câştigat Cupa Davis în 2002 şi 2006. Rusia a câştigat ediţia din acest an din Cupa Davis fără să piardă vreun set.

Rusia a câştigat Cupa Davis 2021

Daniil Medvedev, în culmea fericirii după ce a câştigat Cupa Davis

Pentru Daniil Medvedev, anul 2021 a fost unul perfect. Pe lângă Cupa Davis, Medvedev a câştigat şi primul turneu de Grand Slam din carieră: US Open.

Reclamă

Avem o echipă uimitoare, este atmosferă perfectă și sunt fericit să fac parte din această echipă și să pot aduce punctele de care avem nevoie. Au fost două săptămâni fantastice pentru că nu este niciodată ușor să vii aici la sfârșitul sezonului. Două dintre cele mai bune săptămâni din cariera mea”, a spus Daniil Medvedev, la interviul acordat pe teren. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și