Închide meniul

Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1! „Simo” s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham. Victorie de senzaţie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 19:30 / Actualizat: 23 iulie 2023, 21:13

Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1! „Simo s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham. Victorie de senzaţie

Simona Halep - Katie Boulter LIVE TEXT (17:00)

Simona Halep, în timpul unui meci de la Birmingham / Profimedia Images

Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1. Simona Halep a învins-o pe Katie Boulter şi s-a calificat în semifinalele de la Birmingham. Partida a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

LIVE TEXT Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1

Update 19.39: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1. Victorie! „Simo” s-a calificat în semifinale la Birmingham.

Update 19.38: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 5-1. Simona este la un singur game distanţă de calificare!

Update 19.30: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 4-1. Românca defilează şi nu îi mai dă nicio şansă adversarei. E la două game-uri de victorie!

Reclamă

Update 19.27: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 3-1. Halep s-a desprins pe tabelă şi e tot mai aproape de calificarea în semifinale.

Update 19.23: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 2-1. Break la zero pentru „Simo”. Reacţie imediată, de mare campioană!

Update 19.20: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 1-1. Ce păcat! Rebreak al britanicei, care nu renunţă la luptă şi pune presiune pe Simona.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.15: Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 1-0. Început cu break pentru Halep în setul secund. Fosta campioană de la Wimbledon pare să-şi fi găsit ritmul.

Update 19.08: Simona Halep – Katie Boulter 6-4. Set Halep! După 43 de minute, românca a izbutit să îşi adjudece primul set. Simona are probleme pe serviciu, dar are un joc net superior faţă de Boulter.

Update 19.04: Simona Halep – Katie Boulter 5-4. Break Simona! Fostul lider WTA a spart gheaţa şi a reuşit break-ul, din a 4-a încercare. Serveşte acum pentru câştigarea primului set.

Update 18.58: Simona Halep – Katie Boulter 4-4. Niciun break până acum. Este egalitate perfectă.

Update 18.49: Simona Halep – Katie Boulter 3-3. „Simo” are mari dificultăţi pe primul serviciu şi are un procentaj dezastruos. Totuşi, Katie face multe greşeli neforţate şi este din nou egalitate.

Update 18.46: Simona Halep – Katie Boulter 2-3. Jucătoarea de pe locul 141 WTA are un serviciu care îi pune mari probleme româncei.

Update 18.40: Simona Halep – Katie Boulter 2-2. Egalitate din nou! Simona ţine aproape de adversara ei.

Reclamă

Update 18.36: Simona Halep – Katie Boulter 1-2. Britanica nu dă semne de slăbiciune pe propriul serviciu şi o conduce din nou pe Halep.

Update 18.34: Simona Halep – Katie Boulter 1-1. „Simo” a avut mici emoţii, dar a reuşit să îşi facă serviciul. A salvat două mingi de break!

Update 18.28: Simona Halep – Katie Boulter 0-1. Boulter a început în forţă şi a câştigat la 0 primul game.

Update 18.25: A început meciul Simonei!

Simona Halep spune că e pregătită

„Știu că servește destul de tare, va fi dificil de returnat, dar fiecare meci pe iarbă e greu, nu știi la ce să te aștepți, dar voi fi pregătită, sunt aici ca să joc cât de bine pot și să lupt pentru a câștiga”, a spus Halep.

Meciul Simonei Halep a fost programat al treilea pe arena centrală a turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham. Simona este favorită certă în fața jucătoarei din Leicester.

Simona Halep este favorita clară a bookmakerilor pentru câștigarea duelului cu jucătoarea de 25 de ani, având o cotă de 1.20. De partea cealaltă, Katie are 4.65 pentru un succes în prima întâlnire directă cu Simo.

De altfel, Simona este și favorita principală la adjudecarea titlului de la Birmingham, având o cotă de 2.10. Camila Giorgi (5.50), Donna Vekic (8.00) și Sorana Cîrstea (10:00) sunt și ele pe listă.

„Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci. Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”, a spus Simona Halep.

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon, în acest an. Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat că premiile pentru sportivii participanţi s-au mărit considerabil.

Simona Halep va participa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Premiile din acest an s-au mărit considerbil, Grand Slam-ul urmând să debuteze pe 27 iunie. Creşterea premiilor vine în urma deciziei organizatorilor de a nu acorda puncte în acest an la Wimbledon.

La Wimbledon, Halep va reveni după un an de absenţă. În 2021, Simona nu a putut evolua pe iarba londoneză din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren luni bune. Anul acesta, organizatorii vor oferi premii record. În contextul în care nu se vor acorda puncte, premiile mărite reprezintă o consolarea din partea organizatorilor.

Astfel, la turneul de la All England Club se vor pune la bătaie premii în valoare de 40,3 milioane de lire sterline. Doar pentru simpla prezenţă în primul tur al turneului, sportivii vor fi recompensaţi cu 50.000 de lire sterline.

Recomandări
  • Simona Halep – Katie Boulter LIVE TEXT (17:00)
  • Prima directă dintre cele două

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și