Închide meniul

Simona Halep e de neoprit după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. ”E noua Simona. Mă încred sută la sută în ce îmi spune Patrick”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 8:27

Simona Halep e de neoprit după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. ”E noua Simona. Mă încred sută la sută în ce îmi spune Patrick”

Simona Halep, în timpul unui meci de la Madrid

Profimedia

Simona Halep e de neoprit după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Chiar dacă a jucat doar două meciuri, nivelul din partida cu Paula Badosa ne-a adus aminte de Simona care triumfa la Roland Garros, în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felul în care și-a distrus adversara, numărul 2 mondial, are legătură directă cu sfaturile pe care le primește de la cel care a fost alături de Serena Williams pentru 10 ani. Cel puțin așa susține dubla câștigătoare de Grand Slam.

Simona Halep e de neoprit după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou

”E noua Simona. Cred că am îmbunătățit mult în aceste ultime săptămâni, mai ales la această vârstă, și vreau să cresc și mai mult. Iau acest meci ca pe un boost de încredere. Mă încred sută la sută în ce îmi spune Patrick și mă bucur că pot transpune pe teren pentru că e diferit când execuți la antrenament față de meciul oficial.

Analiză video nu facem, doar discutăm, știe foarte bine ce trebuie să-mi spună, eu știu ce trebuie să fac în teren pentru că înțeleg foarte bine ce îmi spune, sunt discuții simple și exact cum îmi plac mie, nu e nimic exagerat, iar deocamdată, deși sunt doar două meciuri, totul este foarte bine.

Am fost foarte concentrată, știam să trebuie să fiu pentru fiecare punct, pentru că ea e numărul 2, e pe val, a câștigat multe meciuri bune, dar simțeam că am șansa mea și jocul cu care să pot să câștig meciul. Am făcut tot ceea ce am vorbit înainte. Asta contează mult, nu rezultatul, deși și acesta este important când vii după o perioadă cu meciuri mai puține și orice victorie contează”, a spus Simona Halep, care de neoprit după colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Reclamă

Simona Halep a bătut-o fără drept de apel pe favorita 1 de la Madrid

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000, după retragerea polonezei Iga Swiatek, lcoul I WTA.

”A fost un meci grozav, în opinia mea, cred că am jucat bine, a fost dificil să joc împotriva ei, era pentru prima dată, nu știam exact la ce să mă aștept. Știam însă că trebuie să lupt pentru fiecare punct, să fiu concentrată, să dau tot ce am și cred că m-am descurcat.

Sunt mulțumită cu felul în care am jucat, a fost exact ce am discutat înainte de partidă”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală ale Madrid Open 2022. Românca se va duela cu Cori Gauff (16 WTA). Americanca vine după un meci „de foc” cu Yulia Putintseva, scor 6-1, 2-6, 6-4.

„Simo” nu i-a dat nicio şansă lui Cori Gauff în precedentele două meciuri directe. Mai mult decât atât, campioana noastră nu a cedat niciun set. Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA.

O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022.

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și