Închide meniul

Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2. „Simo” s-a calificat în sferturile de finală de la Birmingham. Victorie de senzaţie a româncei!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 18:35

Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2. „Simo s-a calificat în sferturile de finală de la Birmingham. Victorie de senzaţie a româncei!

Simona Halep joacă în optimile de la Birmingham

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep – Harriet Dart  6-3, 6-2. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham. A avut nevoie de o oră şi două minute pentru a o învinge pe britanica de pe locul 106 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora actuală, Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) este concentrată pe un singur lucru: câştigarea turneului de la Birmingham. În primul tur, „Simo” a trecut de Lesia Tsurenko, scor 6-1, 6-4.

LIVE TEXT Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2

Update 18.35: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2. Victorie! Simona Halep a câştigat meciul şi continuă lupta pentru trofeu!

Update 18.35: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 5-2. Simona Halep este la un pas de calificarea în sferturile de finală!

Reclamă

Update 18.33: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 4-2.  Simona şi-a făcut din nou serviciul. Arbitrul de scaun a intervenit din nou şi i-a avertizat pe arbitrii de linie care par a o avantaja pe Harriet.

Update 18.28: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 3-2.  „Simo” a reuşit break-ul şi se îndreaptă cu paşi repezi spre victorie. Arbitrul de scaun a trecut din nou peste o decizie luată de un arbitru de linie.

Update 18.23: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 2-2. Game Halep! Simona continuă să pună presiune pe adversară. Nemulţumită de o decizie luată de arbitra de scaun, Harriet s-a dus şi i-a reproşat acesteia că nu ar avea dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18.19: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 1-2. Încă nu este niciun break în actul secund. Dart a servit fără greşeală.

Update 18.15: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 1-1. Simona restabileşte imediat egalitatea.

Update 18.12: Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 0-1. Harriet a început cu dreptul şi actul secund. Şi-a făcut serviciul!

Update 18.08: Simona Halep – Harriet Dart 6-3. Set Simona! Campioana noastră a început mai slab, dar şi-a revenit la timp şi a dominat copios. A avut nevoie de 33 de minute pentru a-şi adjudeca primul set.

Update 18.05: Simona Halep – Harriet Dart 5-3. Britanica rezistă eroic, dar Simona serveşte pentru câştigarea setului! Halep şi-a încheiat seria de cinci game-uri consecutive

Update 18.00: Simona Halep – Harriet Dart 5-2. Constănţeanca face minuni şi e de neoprit pe teren. Mai are nevoie de un singur game pentru a câştiga setul!

Update 17.58: Simona Halep – Harriet Dart 4-2. Superb! Simona Halep s-a distanţat şi a făcut break-ul după un schimb superb. Execuţie de senzaţie a fostului lider WTA!

Reclamă

Update 17.55: Simona Halep – Harriet Dart 3-2. Halep şi-a făcut serviciul şi a reuşit să întoarcă scorul pe tabelă. Revenire spectaculoasă a româncei!

Update 17.49: Simona Halep – Harriet Dart 2-2. „Simo” a reuşit break-ul şi a restabilit egalitatea!

Update 17.46: Simona Halep – Harriet Dart 1-2. Primul game pentru Halep în acest meci.

Update 17.41: Simona Halep – Harriet Dart 0-2. Britanica şi-a făcut serviciul.

Update 17.38: Simona Halep – Harriet Dart 0-1. Jucătoarea de pe locul 106 mondial începe cu break. Probleme pentru „Simo” în debut.

Update 17.35: A început meciul Simona Halep – Harriet Dart!

Update 17.30: Cele două sportive au intrat pe teren. Meciul va începe în scurt timp!

Simona joacă astăzi, în optimi, cu americanca Harriet Dart (25 de ani, 106 WTA). Cele două s-au mai întâlnit o singură dată de-a lungul timpului, la Australian Open 2020. La vremea respectivă, campioana noastră a învins-o pe jucătoarea din SUA în două seturi, scor 6-2, 6-4.

În primul tur de la Birmingham, Dart a eliminat-o pe Camila Osorio, scor 6-2, 6-0.

Ce a spus Simona Halep după calificarea în optimi la Birmingham

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute. În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.

Simona Halep a avut o primă reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului de la Birmingham. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea.

”Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci.

Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”„, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep

Sorana Cîrstea urmează să pună punct colaborării cu Adrian Cruciat, antrenor care o pregătea din 2019. Daniel Dobre ar urma să o pregătească pe sportiva de pe locul 36 WTA după turneul de la Birmingham, premergător Wimbledon.

Sorana Cîrstea participă în această perioadă la turneul de la Birmingham. După această competiţie, Sori va face o schimbare majoră, chiar înainte de Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Turneul de la All England Club va debuta

În locul lui Adrian Cruciat, actualul antrenor al Soranei Cîrstea, va veni Daniel Dobre, anunţă hotnews.ro. Alături de Cruciat, Sorana a câştigat turneul de la Istanbul în 2021, şi a jucat finala turneului de la Strasboutg, în acelaşi an.

Daniel Dobre a rămas fără angajament de la finalul lunii ianuarie, când Simona Halep l-a pus pe liber după eliminarea de la Australian Open din optimi, suferită în faţa lui Alize Cornet. Pe lângă Dobre, Halep l-a demis la momentul respectiv şi pe Adrian Marcu. 3 luni mai târziu, Halep l-a numit antrenor pe Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o pe Serena Williams timp de 10 ani.

Simona Halep a avut mai multe colaborări cu Daniel Dobre, de-a lungul timpului. În 2019, Dobre a fost alături de Halep la wimbledon, când constănţeanca a reuşit să câştige cel de-al doilea turneu de Grand Slam din palmares, după Roland Garros 2018.

Dobre a lucrat alături de Simona Halep şi din postura de antrenor secund, fiind alături de româncă în 2014, la Turneul Campioanelor, şi în 2016, la Wimbledon.

 

Recomandări
  • Simona Halep – Harriet Dart LIVE TEXT (17:00)
  • Campioana noastră luptă pentru sferturile de la Birmingham

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și