Închide meniul

Simona Halep i-a răspuns lui Ilie Năstase, la revenirea în România: “Merg unde vreau eu!”. Mesajul Simonei, după eliminarea de la Doha

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 22:14

Simona Halep i-a răspuns lui Ilie Năstase, la revenirea în România: “Merg unde vreau eu!”. Mesajul Simonei, după eliminarea de la Doha

Simona Halep i-a răspuns lui Ilie Năstase

Getty Images

Simona Halep n-a fost prea încântată de sfatul primit de la Ilie Năstase. Fostul mare tenismen i-a recomandat jucătoarei din Constanța să mai reducă din numărul de turnee mici la care merge în timpul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Năstase consideră că, în acest fel, Simo va avea mult mai multă energie la turneele importante, în special la Grand Slam-uri.

Simona Halep i-a răspuns lui Ilie Năstase: “Merg unde vreau eu!”

Halep a revenit astăzi în România, după ce a fost eliminată încă din primul tur la turneul de la Doha, de Caroline Garcia. Cu câteva zile în urmă, fusese învină în semifinalele turneului de la Dubai, de vechiul ei “coșmar”, Jelena Ostapenko.

“O să-mi fac programul așa cum am hotărât, o să joc turneele pe care le joc mereu, încă am clasament destul de bun. Să vedem cum o să fiu la sfârșit de an, dar momentan intru la turneele pe care vreau să le joc, acolo unde mă simt bine.”, a declarat Simona Halep, la revenirea în țară.

Citește și:

Sfatul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep: “Asta e problema!”

“Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai important să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine.

Reclamă

Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută. Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi.”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik, după eliminarea Simonei Halep de la Dubai.

Simona Halep i-a răspuns Jelenei Ostapenko

„Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun”, a fost declaraţia Simonei, la revenirea în ţară.

Asta după ce, la 5-0 în setul decisiv, Jelena a fost surprinsă râzând în hohote, un gest nepotrivit ţinând cont de momentul delicat în care se afla adversara ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel mai important lucru a fost că nu a contat scorul, dar când am jucat agresiv, am câştigat meciul. Mai ales finala de la Roland Garros. Chiar dacă eram aproape să pierd, când am făcut pasul în teren şi am fost agresivă, nu a putut să ţină ritmul cu mine”, spunea Ostapenko, înaintea duelului de la Dubai.

Simona Halep, explicaţii după eşecul cu Caroline Garcia

Simona Halep (27 WTA) a pierdut, surprizător, încă din primul tur al turneului de la Doha. „Simo” avea un singur eșec în opt meciuri cu jucătoarea din Franța, înainte să fie eliminată din manșa inaugurală. La revenirea în ţară, ea a oferit noi explicaţii.

”Eu consider că mereu se poate mai mult, așa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat.

Aș fi fost mai supărată, dar și acum sunt, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic.”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep avea cifre excelente cu Caroline Garcia

Simona Halep și-a dorit să facă o figură frumoasă la Doha, acolo unde a întâlnit-o, în manșa inaugurală, pe una dintre „victimele” ei preferate. De-a lungul carierei, Halep s-a mai duelat de 8 ori cu Garcia, reuşind să se impună de 7 ori.

Ultima oară, cele două se întâlniseră în martie 2021, la Miami, când „Simo” s-a impus în decisiv, scor 3-6, 6-4, 6-0. Singura victorie a jucătoarei din Franța data din 2017, la Beijing, scor 6-4, 7-6(3).

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep i-a răspuns lui Ilie Năstase
  • Declarația jucătoarei noastre, la revenirea în România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și