Închide meniul

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Dubai. Meciurile cu jucătoarea din Letonia i-au marcat cariera Simonei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 19:15

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Dubai. Meciurile cu jucătoarea din Letonia i-au marcat cariera Simonei

Simona Halep - Jelena Ostapenko, în semifinale la Dubai

Profimedia

Până acum, ambele meciuri cu Ostapenko au fost unele speciale pentru Halep. În 2017, Simona Halep era învinsă de Jelena Ostapenko în finala turneului de la Roland Garros. Peste numai un an, Halep avea să câştige turneul pe zgura pariziană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în 2017, Simona Halep avea să îşi ia revanşa în faţa lui Ostapenko. Simona o învinge în sferturile de finală ale turneului de la Beijing şi a devenit, pentru prima dată, numărul 1 mondial.

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinale la Dubai

Jelena Ostapenko a dezvăluit ce trebuie să facă pentru a o învinge pe Simona Halep pentru a doua oară.

Simona este o jucătoare consistentă. Dacă joc împotriva ei, va trebui să fiu agresivă. De-abia aştept meciul. Sincer, am jucat cu mulţi ani în urmă împotriva ei. Va trebui să mă uit din nou peste aceste meciuri. Cel mai important lucru a fost că nu a  contat scorul, dar când am jucat agresiv, am câştigat meciul. Mai ales finala de la Roland Garros. Chiar dacă eram aproape să pierd, când am făcut pasul în teren şi am fost agresivă, nu a putut să ţină ritmul cu mine„, a spus Ostapenko, înaintea duelului de vis cu Halep.

Simona Halep – Ons Jabeur 6-4, 6-3. Victorie uriaşă pentru Simo la Dubai

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a califcat a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Anterior, de fiecare dată când a ajuns în penultimul act, Halep a câştigat trofeul.

Reclamă

Halep a condus cu 2-0, cu un break în game-ul secund, dar mai totul pe tabelă a venit din partea cealaltă a terenului. Jabeur şi-a ridicat repede nivelul jocului şi a egalat la 2, apoi a devenit din nou generoasă şi fostul lider WTA s-a distanţat la 5-2. La 5-3, Halep a avut 30-0, pe propriul serviciu, dar a pierdut game-ul. Românca a profitat imediat de nesiguranţa tunisienei şi a reuşit să închidă setul cu break, 6-4, după 45 de minute de joc.

Setul al doilea a început cu Jabeur la conducere, scor 2-0, după un break la debut. Halep a egalat şi a servit pentru 3-2, game în care jucătoarea de 27 de ani a greşit o minge uşoară de rebreak. Sportiva din Constanţa a luat ghemul, pe următoarele două şi a condus cu 5-2. Ea mai cedat doar un game şi a închis meciul, cu 6-3, după o oră şi 21 de minute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și