Închide meniul

Simona Halep nu va juca la Roland Garros 2021. Cine îi va lua locul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 10:15 / Actualizat: 21 mai 2021, 12:29

Simona Halep nu va juca la Roland Garros 2021. Cine îi va lua locul

Profimediaimages

Simona Halep nu se mai duce în Italia

Simona Halep nu va juca la Roland Garros 2021. Halep nu s-a refăcut după accidentarea suferită la Roma. Totuşi, sunt şanse mari ca Simona Halep să se refacă până la turneul de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va evolua la turneul de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma, informează oktennis.it.

Locul Simonei Halep va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini. Halep a câştigat Roland Garros în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017.

Simona Halep nu va juca la Roland Garros 2021

La revenirea în România, Halep a declarat că şansele de a juca la Roland Garros 2021 sunt foarte mici şi că obiectivul ei este să fie aptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc din 23 iulie.

Încă nu s-a decis, însa sunt mici şanse să particip la Paris. Bineînţeles că este o dezamăgire foarte mare, dar mai am câţiva ani în faţă şi bine că s-a întâmplat acum şi nu la 25 de ani, pentru că e o accidentare destul de gravă. Eu mereu sper şi cred că totul e posibil, însă nu mă voi grăbi. E o accidentarea periculoasă şi nu vreau să stau luni de zile cu această problemă. Obiectivul e să fiu bine la Olimpiadă„, a dezvăluit Halep.

Reclamă

Simona Halep e pe locul 3 WTA! Urcare spectaculoasă în Top 10

Simona Halep e pe locul 3 WTA, cu 6.520 de puncte, după australianca Ashleigh Barty, ocupanta locului I şi după japoneza Naomi Osaka.

La vârful ierarhiei, poloneza Iga Swiatek a urcat şase poziţii, până pe locul 9, cel mai bun din carieră, cu 4.435 de puncte, după ce a câştigat turneul de 900 de puncte de la Roma (6-0, 6-0, cu Karolina Pliskova din Cehia). Din Top 10 WTA a ieşit Petra Kvitova din Cehia, care a coborât de pe locul 10 pe 12.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și