Închide meniul

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Prima reacție a jucătoarei din Tunisia. Care a fost „secretul” victoriei și ce a spus despre Simo

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 14:39

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Prima reacție a jucătoarei din Tunisia. Care a fost „secretul victoriei și ce a spus despre Simo

Simona Halep - Ons Jabeur 3-6, 2-6. Jucătoarea din Tunisia, calificată în semifinalele de la Madrid

Profimedia

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Jucătoarea noastră a fost eliminată în sferturile turneului de la Madrid. Jabeur a dezvăluit care a fost „secretul” victoriei contra Simonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ons Jabeur a oferit prima reacție după ce a eliminat-o pe Simona Halep, în sferturile de finală de la Madrid Open.

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Prima reacție a jucătoarei din Tunisia, după calificarea în semifinalele de la Madrid

Jabeur a reușit o prestație excelentă în fața Simonei. Întrebată care a fost secretul din meciul de la „Caja Magica”, sportiva din Tunisia a spus că a stat mai bine din punct de vedere fizic decât în precedentul turneu, de la Dubai.

De asemenea, Ons Jabeuer a amintit și de loviturile scurte cu care i-a pus mari probleme Simonei. Jucătoarea afltă pe locul 10 WTA a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei românce.

Acum, Jabeur visează să cucerească trofeul la Madrid.

Reclamă

„Mă simt bine aici, la Madrid. Am fost mai agresivă față de meciurile precedente. Și din punct de vedere fizic am fost mai bine decât la Dubai. Scurtele m-au ajutat mult în această partidă.

Niciodată nu e ușor să joci contra Simonei. Este o jucătoare a fost numărul 1 mondial și a câștigat titluri de Grand Slam. Am câștigat multe puncte și sunt mulțumită de atitudinea mea. Visul meu de acum este să câștig titlul la Madrid.

Săptămâna trecută a fost grea pentru mine, dar acum mă simt mai bine și am mai multă încredere în mine. Sper să continui așa și să ajung să câștig trofeul.”, a spus Ons Jabeur, după calificarea în semifinalele de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi-a ieşit din minţi în meciul cu Ons Jabeur

Simona Halep şi-a ieşit din minţi în meciul cu Ons Jabeur. Românca a pierdut un punct important în setul al doilea şi a lovit cu racheta în mai multe rânduri de zgură, până a distrus-o.

Pentru prima oară de când colaborează cu Patrick Mouratoglou, ea a făcut o criză pe teren, de care se ferise în primele trei meciuri ajudecate la Madrid, în minimum de seturi.

Intră aici pentru a vedea gestul Simonei Halep!

Ea a fost nevoită să schimbe racheta, dar cea nouă nu i-a purtat noroc. Ons Jabeur a jucat senzţional şi nu i-a dat nicio şansă nici în setul 2, meciul fiind pierdut de Simo, cu 3-6, 2-6.

Pe de altă parte, Simona recunoştea că noua colaborare cu Patrick Mouratoglou a liniştit-o în timpul meciurilor. „Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și