Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, punct de vis în meciul cu Danielle Collins, de la Roma! Reacția WTA: „FORZA!”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 23:42

Simona Halep, punct de vis în meciul cu Danielle Collins, de la Roma! Reacția WTA: „FORZA!

Simona Halep a câştigat Roland Garros în 2018

Simona Halep, bucurie în timpul unui meci / Profimedia

  • Simona Halep, punct de vis în meciul cu Danielle Collins, de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep a reușit un punct de vis în meciul cu Danielle Collins, în turul al doilea de la Roma. Cei de la WTA au oferit o reacție pe măsură după schimbul magic de mingi dintre cele două jucătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul set, la scorul de 1-2 și avantaj pentru americancă, Halep a alergat extraordinar și a scos toate mingile trimise de adversară, finalizând cu o lovitură puternică.

Simona Halep, punct de vis în meciul cu Danielle Collins, în turul al doilea de la Roma

Punctul spectaculos a ridicat în picioare tribunele de la Roma. Și oficialii WTA au fost impresionați de loviturile minunate ale Simonei.

Reclamă

„FORZA!”, a fost mesajul postat de WTA pe contul de Twitter.

Reclamă

Au urmat apoi mai multe momente tensionate pentru Simona Halep. În primul set, la scorul de 4-4 și 15-0 în favoarea americancei, Halep a căzut la pământ după ce și-a sucit glezna. În primă fază, accidentarea a părut extrem de gravă, dar Simona s-a ridicat și a continuat partida.

Ulterior, au existat două schimburi de replici între româncă și arbitrul de scaun. Simo a fost nemulțumită de deciziile oficialului luate împotriva sa și a cerut explicații.

Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep

Marele Patrick Mouratoglou (51 de ani) a fost cucerit de Simona Halep, locul 21 WTA. Fostul antrenor al Serenei Williams are doar cuvinte de laudă pentru campioana noastră, pe care o admira încă din perioada în care „Simo” avea dueluri de foc cu legendara jucătoare din America.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a pregătit din februarie la Academia Mouratoglou, iar, la 7 aprilie, reputatul antrenor francez a anunţat colaborarea cu jucătoarea română. Românca recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile.

„Ca de obicei, când este o colaborare nouă, vrei să vezi cum decurge, dacă există o încredere reciprocă, dacă este de succes. Este bine să ne oferim puțin timp. Dar până acum totul este excelent, din punctul meu de vedere. Sunt foarte fericit alături de Simona, o admir foarte mult, este incredibilă. Ce a realizat până acum este special, a fost lider mondial, a câștigat două turnee de Grand Slam. Simt că este extrem de motivată să revină la cel mai înalt nivel, apoi să realizeze lucruri mai bune decât în trecut, dacă este posibil. Pentru mine, ca antrenor, este un vis să lucrez împreună cu o jucătoare care are acest istoric în circuit și această motivație.

Probabil că aveam mai multe opțiuni, dar nu mai eram pe “piață” de zece ani, pentru că am lucrat cu Serena Williams. M-am gândit, am luat legătura cu Simona și m-am gândit “Mi-aș dori să lucrez mai mult cu altă jucătoare decât cu ea?”. Răspunsul a fost că n-am găsit nicio altă jucătoare. Ulterior, n-a mai fost nicio discuție, pentru că nu voiam să mai fiu antrenor liber și nu am crezut că voi găsi o altă jucătoare încântătoare precum Simona.

Când era o adversară, am admirat-o foarte mult pe Simona. Era foarte greu de învins, datorită deplasării ei pe teren și datorită constanței în joc. Când Serena a jucat împotriva ei, știam că dacă nivelul de concentrare al Serenei scade foarte puțin, va avea imediat probleme. Simona a știut să-și utilizeze calitățile la maximum, nu mulți jucători pot reuși asta. Asta spune multe despre mentalitatea ei și despre conduita ei profesională”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Tenis • 28 mart., 8:39
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024