Închide meniul

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon! Cu ce şanse sunt cotate româncele

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 15:52

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon! Cu ce şanse sunt cotate româncele

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor participa la al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Organizatorii au anunţat lista capilor de serie, iar româncele se află printre favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep este angrenată în turneul de la Bad Homburg, unde va debuta marţi. Simo o va întâlni pe Katerina Siniakova, în primul tur. Românca a evoluat şi la Birmingham, unde nu a reuşit să ajungă în finală, pierzând în penultimul act cu Beatriz Haddad Maia.

Totodată, în penultimul act la Birmingham a evoluat şi Sorana Cîrstea, fiind învinsă la mare luptă de Shuai Zhang. Luni, Sori s-a retras de la Eastbourne, din primul tur, când era condusă de Anhelina Kalinina, cu scorul de 6-0, 2-1.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Reclamă

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Simona Halep – Katerina Siniakova, din primul tur de la Bad Homburg

Simona Halep o va întâlni pe Katerina Siniakova, în jurul orei 17:30. Partida româncei va fi a patra pe terenul central din complexul de la Bad Homburg, fiind programată imediat după duelul Biancăi Andreescu cu Martina Trevisan.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va avea parte de o adversară dificilă în primul tur la Bad Homburg. Katerina Siniakova este finalista ediţiei precedente, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din ierarhia WTA.

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Katerina Siniakova de 3 ori, conducând cu 2-1 la meciuri directe. Ultimele două partide au fost câştigate de Simo, în 2019, la Billie Jean King Cup, scor 6-4, 6-0, şi în 2018, în finala de la Shenzen, scor 6-1, 2-6, 6-0. Prima confruntare directă dintre cele două a avut loc în 2017, tot la Shenzen, când jucătoarea din Cehia s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5.

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul la Eastbourne. Românca a acuzat probleme medicale înainte de setul doi, şi a decis să pună punct întâlnirii cu Anhelina Kalinina la scorul de 0-6, 1-2.

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul de la Eastbourne, după ce duminică a fost eliminată şi în semifinalele de la Birmingham, de Shuai Zhang. Sori se pregăteşte acum de cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și