Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată de Iga Swiatek în turul doi la Doha! Nu a avut nicio şansă în duelul cu liderul mondial

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 21:18

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată de Iga Swiatek în turul doi la Doha! Nu a avut nicio şansă în duelul cu liderul mondial

Sorana Cîrstea, eliminată de Iga Swiatek în turul doi de la Doha

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Iga Swiatek în turul doi la Doha. Românca nu a avut nicio şansă în duelul cu liderul mondial, pierzând categoric, cu scorul de 1-6, 1-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek a durat doar o oră şi două minute.

Sorana Cîrstea, eliminată de Iga Swiatek în turul doi la Doha

Swiatek (22 ani), care a câştigat ultimele două ediţii ale turneului din Qatar (2022, 2023), a avut nevoie de doar 61 de minute pentru obţine victoria.

Swiatek, intrată direct în turul secund la Doha, a câştigat ambele meciuri directe cu Cîrstea de până acum, cu 5-7, 6-3, 6-3 în 2022 în optimi la Australian Open şi cu 6-2, 6-3 în 2023 în sferturi la Indian Wells, notează agerpres.ro.

Cîrstea (33 ani, 22 WTA) rămâne cu un cec de 20.650 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Reclamă

Iga Swiatek va juca în optimi cu o rusoaică, Ekaterina Alexandrova sau Erika Andreeva.

Sorana Cîrstea, tot mai aproape de Top 20 WTA! Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, salturi impresionante

Sorana Cîrstea este tot mai aproape de Top 20 WTA! După sfertul de finală de la Abu Dhabi, Cîrstea a urcat până pe locul 22 WTA. Cea mai bună clasare din cariera româncei a fost locul 21, în 2013.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au urcat şi ele în clasamentul WTA, după prestaţii foarte bune la Transylvania Open. Ana Bogdan a jucat finala, acolo unde a fost învinsă de Karolina Plsikova, în timp ce Jaqueline Cristian s-a oprit în semifinale, fiind învinsă chiar de Ana Bogdan.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Ana Bogdan a urcat 11 locuri, după ce a jucat finala de la Transylvania Open, potrivit news.ro.

Cîrstea a urcat patru locuri faţă de săptămâna trecută şi este pe poziţia 22, cu 1829 puncte.

Ana Bogdan a urcat de pe locul 65 pe 54 şi are 1164 puncte.

Jaqueline Cristian, semifinalistă la Transylvania Open, a urcat nouă poziţii, până pe locul 72 (976 de puncte).

Dincolo de top 100, Irina Begu a coborât un loc, ea fiind acum pe 118, cu 632 de puncte.

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (coborâre pe locul 153, cu 501 de puncte), Irina Bara (urcare de trei locuri până pe 174, cu 436 de puncte) şi Miriam Bulgaru (urcare de două locuri, pe 193, cu 405 puncte).

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și