Închide meniul

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 12:53

Reclamă
Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România!

Steffi Graf şi Andre Agassi / colaj Facebook Sports Festival

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Cei doi soţi celebri, care au împreună 30 de titluri de Grand Slam, au fost asaltaţi de fani în municipiul Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steffi Graf şi Andre Agassi au fost întâmpinaţi în faţa hotelului de mai mulţi fani. Aceştia au primit autografe, înaintea meciului demonstrativ de sâmbătă. Steffi Graf şi Andre Agassi vor juca împotriva Simonei Halep şi a lui Andrei Pavel, la Sports Festival.

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

Legendele sunt aici!”, a fost anunţul postat pe contul de Facebook al Sports Festival. Pe acelaşi cont au fost postate şi fotografii cu Steffi Graf şi Andre Agassi în România.

Graf şi Agassi au fost aşteptaţi şi de Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, relatează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Partida este programată în BT Arena, de la ora 18.00, iar cele 10.000 de bilete s-au vândut aproape în totalitate.

Simona Halep a sosit încă de vineri, fiind întâmpinată la aeroport de oficialităţi locale.

Mă simt bine, mă bucur foarte mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine şi primirea este superbă. Nu sunt un expert în dublu, dar am încredere în Andrei Pavel. Va fi un meci frumos, jucăm cu două legende ale tenisului şi o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită. Aici oamenii sunt deosebiţi şi întotdeauna au venit să ne susţină. În totdeauna când am jucat la Cluj a fost minunat!”, a declarat Halep la sosire.

Reclamă

Sports Festival aduce şi în 2024 în faţa publicului o multitudine de activităţi sportive atractive şi ocazii unice, între care demonstrativul de tenis în premieră mondială, masterclass cu legende ale tenisului mondial, discuţii cu sportivi români de renume, iniţiere în 30 de sporturi, competiţiile precum traseu Survivor România, Crosul Supereroilor, dar şi premiere pentru festival: Red Bull Four 2 Score şi Canicross.

Alte activităţi sunt demonstraţiile de dans, clasele de sport la scenă sau concerte, în zona gratuită din aer liber a festivalului.

Andrei Pavel, dezvăluire incredibilă despre cum a ratat victoria carierei, cu Andre Agassi, în 2006! Darren Cahill a avut o intervenție care a contat enorm

Andrei Pavel a dezvăluit că, la fel ca Agassi, și el a avut probleme fizice înaintea meciului de la Flushing Meadows. Partida fusese inițial programată marți, dar, aflând de programul încărcat al românului, Darren Cahill, antrenorul lui Agassi la acea vreme, i-a transmis americanului să ”mute” partida cu o zi mai devreme.

Fiind ultima apariție a uriașului campion american la US Open, organizatorii i-au respectat doleanța și duelul a avut loc cu o zi mai devreme. Andre s-a impus cu 6-7, 7-6, 7-6, 6-2, având în spate 22.000 de fani.

”A fost un meci superb. Dacă pierdea, se retrăgea. Am fost la un pas, dar chiar și pasul ăsta mic e un pas foarte mare. Am jucat împotriva a 22.000 de persoane. Erau 4 persoane cu mine în tot stadionul, noaptea la New York. Nu numai asta, eu cu două săptămâni înainte, jucasem pe echipe, în Bundesliga și mi-am scrântit piciorul rău.

Darren era antrenorul lui Agassi la vremea aceea. Chiar înainte cu câteva zile, am fost la niște meciuri demonstrative. Am fost invitat. Am vrut să văd dacă chiar pot să joc. Darren a auzit de chestia asta. Ultimul meci demonstrativ era sâmbătă și dup-aia aveam timp să merg, duminică, cu mașina la New York, să am o zi să mă antrenez la Flushing Meadows și să joc cu Agassi, marți.

Nu știu cum a făcut Darren și a aflat și m-au pus să joc luni seară. Agassi putea să întrebe ce vrea și primea pe vremea aia. N-am avut timp să mă pregătesc măcar o zi pentru meciul cu Agassi. Am intrat acolo gândindu-mă că n-am ce pierde. Am jucat foarte bine, am fost la un pas să îl înving. O experiență foarte frumoasă”, a dezvăluit Andrei Pavel, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și