Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Simona Halep le-a dezvăluit englezilor cum a devenit Emma Răducanu un adevărat star în România: „Românii au adoptat-o deja!” Cele două se pot întâlni la turneul de la Cluj

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 17:26 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 0:31

Reclamă
Transylvania Open 2021 | Simona Halep le-a dezvăluit englezilor cum a devenit Emma Răducanu un adevărat star în România: „Românii au adoptat-o deja! Cele două se pot întâlni la turneul de la Cluj

Simona Halep, încasări uriașe din tenis

Profimediaimages

Simona Halep a oferit un interviu în The Telegrapf, în care a vorbit despre cum e percepută Emma Răducanu în România. Campioana de la US Open 2021 are tată român, însă reprezintă Marea Britanie. Simona Halep este idolul Emmei Răducanu iar o fotografie cu cele două a devenit virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, interviu eveniment despre Emma Răducanu

Nu am vorbit cu Emma despre tenis. Este o onoare să spună despre mine că am fost un model și o inspirație pentru ea. Mă bucur că a spus aceste lucruri. Oricum, noi am adoptat-o, ca să zic așa, suntem mândri de ea. 

Iar Răducanu este un nume autohton, lumea o consideră româncă. Va avea mulți fani aici.

Ceea ce a reușit la US Open este incredibil. Are tot meritul pentru că a jucat extraordinar. A avut un mental extraordinar. A arătat un tenis foarte bun, o mișcare foarte bună în teren. Cred că are potențialul de a câștiga orice, din moment ce este deja câștigătoare de Grand Slam.

Poate să intre în top 10 WTA foarte repede. Are un viitor luminos dacă o ține tot așa. Presiunea este pe umerii ei. Ar fi bine să ne bucurăm de tenisul ei, de modul în care se prezintă. Este foarte drăguță, dar trebuie să aveți răbdare cu Emma Răducanu„, a spus Simona Halep pentru The Telegraph.

Reclamă

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu

Transylvania Open este cel mai așteptat turneu de tenis al anului în România. Sorții au fost de partea fanilor, astfel că Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași jumătate de tablou.

Simona Halep (19 WTA) și Emma Răducanu (24 WTA) se pot întâlni în semifinale. Cu toate acestea, jucătoarea din Constanța nu se gândește atât de departe. Halep se concentrează asupra primului tur.

„Stați să trec de primul tur și ne gândim la următorul meci (n.r.- râde). Întotdeauna primul tur la fiecare urneu este mai greu decât celelalte. Eu vreau doar să joc bine la Cluj”, a spus Simona Halep, la aeroportul Otopeni, după revenirea de la turneul de la Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep este favorita principală la Transylvania Open, în timp ce jucătoarea britanică e cotată cu a treia șansă la trofeu.

În prima rundă, Halep se va duela cu o altă reprezentantă a României, Elena-Gabriela Ruse (83 WTA). De cealaltă parte, Emma Răducanu își începe aventura la Cluj împotriva Polonei Hercog (123 WTA), jucătoare din Slovenia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și