Închide meniul
Foto

Calvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup

Publicat: 14 aprilie 2024, 12:12

Reclamă
Calvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup

Calvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan

Ana Bogdan, după victoria României / Colaj Profimediaimages

Calvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan (64 WTA), care a ajutat România să obţină o victorie de senzaţie la BJK Cup. Sportiva în vârstă de 31 de ani a contribuit decisiv la revenirea incredibilă a reprezentativei tricolore, de la 0-2 cu Ucraina, şi a obţinut biletele pentru turneul final Billie Jean King Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a învins-o mai întâi în set decisiv pe Elina Svitolina, ocupanta locului 18 WTA, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3. Apoi a dat lovitura, alături de Jaqueline Cristian şi a trecut cu 6-2, 7-6 echipa Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok.

Calvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan

Ana Bogdan poate răsufla uşurată acum, după ce a avut un start de 2024 dezastruos pe toate planurile. Românca era fără victorie încă din luna februarie, de la Transylvania Open.

Ea a cedat încă de la debut la Indian Wells, Miami Open şi Charleston. Ana a recunoscut că este exact victoria care îi lipsea pentru a îşi reveni.

Pentru mine, acest moment înseamnă foarte mult. Am jucat din toată inima. Am trecut prin momente grele, nu mai câștigasem un meci de o lună și jumătate. Dar să fiu aici, reprezentându-mi țara, e uimitor. Prima zi a fost dezamăgitoare. Dar am spus că vom lupta azi. Am făcut asta pentru România”, a declarat Ana Bogdan imediat după victoria spectaculoasă cu Ucraina.

Reclamă

Luna trecută, Ana Bogdan a trecut prin clipe grele şi în afara terenului de tenis. S-a despărţit de Simone Tempestini, pilotul italian cu care era de patru ani într-o relaţie.

Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus Simone Tempestini pentru cancan.ro.

Imagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup

Au apărut imagini fabuloase după calificarea istorică a României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au câştigat meciul de dublu care a adus victoria colosală a reprezentativei tricolore şi au sărbătorit pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa României s-a calificat în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu scorul de 3-2, la Fernandina Beach (Florida), după ce au revenit de la 0-2.

După ultimul punct al disputei cu Ucraina, sportivele României s-au descătuşat. Au curs lacrimi în timpul horei bucuriei. Imaginile postate pe pagina de Twitter a competiţiei sunt pur şi simplu emoţionante.

Ana Bogdan a fost în extaz, fotografiile cu ea fiind unele virale. „Asta înseamnă România”, a fost mesajul postat de cei de la Billie Jean King Cup.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și