Închide meniul

Emma Răducanu „distruge” tot la Cincinnati! O nouă victorie cu set la 0 câştigat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 august 2022, 11:15

Emma Răducanu „distruge tot la Cincinnati! O nouă victorie cu set la 0 câştigat

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Getty Images

  • Emma Răducanu „distruge” tot la Cincinnati 
  • Victorie clară cu Azarenka

Emma Răducanu „distruge” tot la Cincinnati şi pare să fie din ce în ce mai aproape de forma care a făcut-o să producă una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului şi să câştige US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria fabuloasă cu Serena Williams din primul tur, scor 6-4, 6-0, jucătoarea britanică cu tată român a făcut un nou meci uriaş. De această dată, Emma Răducanu a învins-o clar pe Victoria Azarenka.

Emma Răducanu „distruge” tot la Cincinnati!

Emma Răducanu a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a trece de  Victoria Azarenka. Răducanu s-a impus în două seturi: 6-0, 6-2. În optimi, Emma Răducanu va evolua contra americancei Jessica Pegula, locul 7 mondial.

Reclamă

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor

Emma Răducanu a avut o reacţie acidă la adresa criticilor din ultima perioadă. La ]nceputul lunii august, Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor într-o conferinţă de presă. Britanica a declarat că are toate atuurile pentru a se bate mereu pentru trofeele importante, indiferent de poziţia din clasament.

Totodată, Emma a mai mărturisit că a devenit imună la presiunea pusă asupra ei, după rezultatul obţinut la US Open.

Reclamă

„Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept.

Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine”, a declarat Emma Răducanu, conform Eurosport.

Emma Răducanu va încerca să-şi apere titlul cucerit la US Open anul trecut. Sportiva cu origine româneşti a reuşit o performanţă istorică, şi şi-a adjudecat titlul de mare şlem venind din calificări. O eliminare prematură din competiţia de anul acesta o va face pe Emma să se prăbuşească în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus

Emma Răducanu a început să lucreze cu antrenorul rus Dmitry Tursunov în urmă cu câteva zile, însă îi este recomandat să renunțe deja la serviciile sale, în contextul războiului din Ucraina.

Chris Bryant, reprezentant al parlamentului britanic, nu este de acord în privința colaborării dintre Răducanu și Tursunov, considerând că nu este o decizie bună din partea campioanei de la US Open de a da continua alături de antrenorul rus.

„Kremlinul va prezenta acest lucru ca pe o lovitură de PR și o indicație că Marii Britanii nu-i pasă cu adevărat de războiul din Ucraina, așa că va fi o adevărată rușine dacă Emma va merge mai departe cu acest antrenor.

O îndemn să se mai gândească și cel puțin să condamne războiul barbar al lui Putin”, a declarat Chris Bryant, citat de Express.

Dmitry Tursunov este unul dintre cei mai apreciați antrenori din tenis. Rusul și-a încheiat anul acesta colaborarea cu Annet Kontaveit, sportiva de pe locul 2 WTA, ca urmare a conflictului dintre Rusia și Ucraina. Totodată, antrenorul le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Aryna Sabalenka și Elena Vesnina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis
WTA • 18 mart., 11:04
„Tragere de coşmar!” Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis
Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami
Tenis • 11 mart., 8:57
Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami: „Parcă nu mai ştiam ce să îmi pun în geantă”
Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis
Tenis • 11 mart., 8:35
Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis: „Voi face tot ce trebuie pentru asta!”
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată