Închide meniul

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. „Sori”, umilită în primul meci la Miami Open. Românca, învinsă categoric în 53 de minute

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 18:03

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. „Sori, umilită în primul meci la Miami Open. Românca, învinsă categoric în 53 de minute

S-a tras la sorți tabloul principal de la Miami, iar Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan și-au aflat primele adversare

Sorana Cîrstea/ Hepta

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. Sori și-a încheiat parcursul la Miami Open încă din turul al doilea. Partida a durat doar 53 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea era pe val înaintea meciului cu Shuai Zhang. Românca ajunsese până în turul patru la Indian Wells, unde a fost învinsă doar de Simona Halep, în timp ce chinezoaica Zhang părăsise competiția încă din primul tur.

Calculele hârtiei nu au fost însă în conformitate cu realitatea din teren. Zhang a cedat doar două game-uri tot meciuri. Sorana n-a mai pierdut de o asemenea manieră de la un eșec cu Jil Teichmann, la Cincinnati 2021, scor 2-6, 0-6.

Pentru participarea în runda secundă, Sorana Cîrstea a obţinut 30.130 de dolari şi 35 de puncte WTA.

LIVE SCORE Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6

Update 18.05: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. Game, set și meci pentru Zhang! Chinezoaica a  închis partida în 53 de minute.

Reclamă

Update 18.05: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-5. Sorana a mai pierdut un game, iar misiunea ei devine aproape imposibilă.

Update 18.00: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-4. Românca câștigă primul game din setul al doilea.

Update 17.55: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 0-4. Sorana e aproape de o umilință.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.45: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 0-3. „Sori” şi-a pierdut din nou serviciul. Nu găseşte soluţii în acest meci.

Update 17.42: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 0-2. Game la zero pentru Zhang. Sorana suferă pe teren şi este de nerecunoscut.

Update 17.40: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 0-1. Nici al doilea set nu a început mai bine pentru „Sori”. Break pentru adversara ei!

Update 17.37: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6! Dezastru pentru Sorana! Românca a pierdut primul set în doar 23 de minute.

Update 17.35: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-5! Breakul româncei e anulat

Update 17.30: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-4! Sori a recuperat un break și reușește primul game al meciului.

Update 17.30: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 0-4! Românca încă nu se regăsește pe teren.

Reclamă

Update 17.20: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 0-2! Românca are parte de un început de meci dificil!

Update 17.00: A început meciul dintre Sorana Cîrstea – Shuai Zhang.

Știrea inițială

Zhang a beneficiat în primul tur de abandonul sportivei Clara Tauson din Danemarca, 19 ani şi locul 40 WTA, la scorul de 6-4, 4-6, 2-1.

Cîrstea conduce în întâlnirile directe cu Zhuang, scor 2-0, ultimul meci având loc în 2021, la Strasbourg, anunţă news.ro. În turul doi la Miami mai evoluează Simona Halep, Irina Begu şi Gabriela Ruse.

Sorana Cîrstea s-a relaxat la un meci de NBA înainte de Miami Open

„Sori” s-a bucurat de timpul liber şi a fost prezentă la un meci din NBA. A urmărit confruntarea pierdută de Miami Heat cu Golden State Warriors, scor 104-118.

Am iubit atmosfera din această seară, de la meciul celor de la Miami Heat. Este atât de diferit faţă de tenis, dar atât de plăcut„, a transmis Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Jucătoarea de tenis din România a făcut mai multe poze şi a ţinut să le transmită fanilor că este „dependentă de sport„. În sală au fost prezente mai multe staruri din sportul mondial. Matteo Berrettini şi-a făcut poză lângă Usain Bolt. Şi Paula Badosa, ocupanta locului 6 WTA, a stat în tribună.

Sorana Cîrstea, eliminată de Simona Halep de la Indian Wells

Înainte de Miami Open, Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Indian Wells de rivala ei, Simona Halep, 1-6, 4-6. Sori a postat un mesaj pe Instagram, în care nu a făcut însă referire la duelul pierdut în duelul românesc din California.

”Mulțumesc, Indian Wells! Este întotdeauna o plăcere să fiu aici. Doar în sus în fiecare săptămână. Acum, ne întoarcem la antrenamente și zburăm spre Miami”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Sorana avea șansa să devină prima rachetă a României, dacă ar fi învins-o pe Simona. Nu a fost cazul, iar Halep a și egalat-o la nivelul întâlnirilor directe, acolo unde scorul este acum 2-2.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și