Închide meniul

Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia a avut un dialog amuzant cu arbitra de scaun. Irina Begu a oferit și ea replica

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 22:57

Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia a avut un dialog amuzant cu arbitra de scaun. Irina Begu a oferit și ea replica

Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari

Foto: Captură Digi Sport

Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia a avut un dialog amuzant cu arbitra de scaun. Irina Begu a oferit și ea replica, după ce a văzut-o pe adversara sa protestând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a plecat de la faptul că antrenorul Irinei Begu îi spunea în ce parte a terenului să servească, iar Maria Sakkari a observat acest lucru.

Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia a avut un dialog amuzant cu arbitra de scaun.

Vădit nervoasă, sportiva din Grecia s-a dus la arbitra de scaun și i-a reproșat acest aspect, însă replica venită de la Marta Mrozinska a făcut-o chiar și pe Maria Sakkari să izbucnească în râs.

„Tot timpul antrenorul ei îi spune unde să servească. De fiecare dată îi zice în ce zonă să lovească, chiar nu o poți atenționa?”, a fost comentariul făcut de Maria Sakkari.

„În regulă, o să fiu mai atentă la acest aspect. Dar de ce te plângi? Asta înseamnă că știi unde îți va servi”, a fost replica amuzantă venită de la arbitra de scaun.

Reclamă

„Da, știu, dar nu contează, pentru că serviciul e unul foarte bun”, a replicat Sakkari, amuzată.

Și Irina Begu i-a oferit un răspuns Mariei, unul în limba română. „Tot timpul e nemulțumită, tot timpul”, a spus Irina Begu, după ce a văzut că jucătoarea din Grecia protestează.

Irina Begu, prima rachetă a României

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce Simo e pe 29, cu 1350 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va ajunge în semifinalele de la Madrid, ea va urca până pe poziți 25-a. Dacă va merge până la capăt la turneul iberic, ea va ajunge pe locul 15, cu 2228 de puncte.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Reclamă

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Moment rar întâlnit pe terenul de tenis în meciul Irinei Begu cu Maria Sakkari
  • Jucătoarea din Grecia a avut un dialog amuzant cu arbitra de scaun

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și