Închide meniul

Simona Halep – Katie Boulter, în sferturile turneului de la Birmingham. Campioana noastră e mare favorită

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 18:38

Simona Halep – Katie Boulter, în sferturile turneului de la Birmingham. Campioana noastră e mare favorită

Simona Halep - Katie Boulter, în sferturile turneului de la Birmingham

Simona Halep, la turneul de la Birmingham / Profimedia

Simona Halep se va duela cu Katie Boulter în sferturile turneului de la Birmingham. Campioana noastră e mare favorită pentru calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o în optimi pe Harriet Hart, scor 6-3, 6-2. De cealaltă parte, Katie Boulter a trecut cu 7-6, 6-1 de Caroline Garcia.

Simona Halep – Katie Boulter, în sferturile turneului de la Birmingham

Boulter ocupă poziția 141 în ierarhia WTA, iar cea mai bună clasare a sa în topul mondial a fost locul 82, în 2019. Până acum, nu s-a mai întâlnit niciodată într-un meci direct cu Simona Halep.

Katie Boulter nu a trecut niciodată de turul doi la un Grand Slam sau la un turneu de 1000 de puncte. De asemenea, britanica nu a câștigat niciodată un titlu WTA. Are totuși șase turnee ITF câștigate

Simona Halep ar putea da în semifinale de Camila Giorgi, cea mai bine clasată jucătoare de pe celălalt sfert de tablou. Într-o eventuală finală, Jelena Ostapenko sau Sorana Cîrstea ar putea fi adversarele Simonei.

Reclamă

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 6.200 de dolari şi 60 de puncte. Jucătoarele eliminate în turul doi primesc câte 3.800 de dolari şi 30 de puncte.

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Birmingham

„Simo” a avut prima reacţie după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din Anglia. Românca e cu gândul la trofeu la Birmingham. 

„Mă simt foarte bine, că am putut juca mai bine decât în meciul trecut. A trecut mult timp de la ultimul meci cu ea. Se descurcă foarte bine pe iarbă. Vă mulţumesc! V-am spus că am un suport uriaş de fiecare dată când joc. Românii vin să mă vadă oriunde aş juca.

Reclamă 4 / 0/3

Focul îl am, nu ştiu de meciuri. Vreau să joc cât mai multe. Mă conectez cu terenul şi devin din ce în ce mai bună. E destul de puternică, niciodată nu ştii la ce să te aştepţi. Vin să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2

Simona Halep a început meciul ezitant si s-a văzut condusă cu 0-2. Campioana noastră s-a trezit la timp și, din acel moment, nu i-a mai lăsat nicio șansă adversarei.

Simo a câștigat cinci game-uri la rând și a dus scorul la 5-2. În cele din urmă, românca a închis primul set la 6-3.

În setul al doilea, la fel ca în prima parte, Dart a rezistat doar două game-uri. Simona s-a impus cu 6-2 și a consființit calificarea în sferturi.

1 oră și două minute a durat confruntarea dintre Simona Halep și Harriet Dart.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și