Închide meniul

Simona Halep s-a întâlnit, la Moscova, cu cel mai înfocat fan! Tatuajul acestuia a lăsat-o fără cuvinte. Imagine fabuloasă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2021, 20:57

Simona Halep s-a întâlnit, la Moscova, cu cel mai înfocat fan! Tatuajul acestuia a lăsat-o fără cuvinte. Imagine fabuloasă

Simona Halep, încasări uriașe din tenis

Profimediaimages

Imediat după victoria cu Potapova, Simona a postat o imagine pe Instagram care a devenit virală. Și-a făcut o poză cu un fan care avea un tatuaj uluitor. Acesta și-a tatuat numele româncei pe brațul drept, dar și cele mai importante performanțe obținute de campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și-a făcut poza cu cel mai înfocat fani. Imagine spectaculoasă!

„Fără cuvinte!”, a fost mesajul Simonei, care a însoțit imaginea. Halep apare alături de bărbatul care și-a tatuat, lângă numele ei, „Roland Garros” și „Wimbledon”. Cele două turnee de Grand Slam au fost câștigate de fostul lider WTA în 2018, respectiv 2019.

„Simo” a arătat cu degetul spre tatuajul fanului. Acesta a venit îmbrăcat cu un tricou în care Halep apare cu cele două trofee uriașe.

Tatuaj cu Simona Halep
Simona Halep, alături de cel mai înfocat fan

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Anastasia Potapova

Favorită numărul opt la Kremlin Cup, Simona a reușit să se califice în turul 2. A avut nevoie de o oră și 33 de minute pentru a o învinge pe rusoaica de pe locul 68 WTA.

Halep a închis meciul în minimum de seturi, dar a avut emoții în actul secund. Adversara ei a câștigat trei game-uri la rând și a părut a fi capabilă să trimită confruntarea în „decisiv”. Campioana noastră și-a revenit la timp și a triumfat la Moscova. A recunoscut, la final, că se aștepta la un duel tensionat.

Reclamă

Mulțumesc mult. A fost un meci dificil. Știam că va fi o luptă dură, chiar dacă am câștigat primul set ușor. Nu e ușor să îi returnezi, serviciul m-a ajutat mult azi.

Este greu să mă gândesc la titlu în acest an, pentru că am fost accidentată. Orice e posibil, mă voi lupta. Îmi place la Moscova, sper să stau cât mai mult aici„, a declarat Simona Halep după meciul cu Anastasia Potapova de la Kremlin Cup.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și