Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în semifinale la Birmingham. „E incredibil! Mă simt ca acasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 15:48

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în semifinale la Birmingham. „E incredibil! Mă simt ca acasă!

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în semifinale la Birmingham

Sorana Cîrstea, după un punct câștigat / Profimedia

Sorana Cîrstea a reacționat după ce s-a calificat în semfinalele turneului de la Birmingham. Românca a bătut-o după o luptă teribilă pe Donna Vekic, cu 5-7, 6-3, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Sorana Cîrstea nu ajunsese niciodată în semfinalele unui turneu pe iarbă. Sori se simte ca acasă la Birmingham și visează să câștige turneul.

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în semifinale la Birmingham

„Cred că nu prea târziu să înveți, să te adaptezi, nu contează unde ești în clasament sau ce vârstă. Încă învăț suprafața asta, merge bine. Cred că nu am greșit mult, Donna a revenit și a avut câteva game-uri în care a jucat incredibil. M-am gândit: ‘adversara joacă mai bine, concentrează-te! e un meci nou, o nouă oportunitate, nu contează scorul, scorul va fi consecință!’. E incredibil! Mă simt ca acasă, vă mulțumesc pentru că ați stat în cădură să ne vedeți! Sper să revin cu un tenis bun”, a spus Sorana Cîrstea, conform digisport.ro.

În semifinale, Sorana Cîrstea va juca cu câștigătoarea dintre Yastremska şi Zhang.

Aceasta a fost a cincea întâlnire directă dintre Sorana și Vekic, iar românca conduce acum cu 3-2. Primul duel avusese loc tot la Birmingham, în sferturile din 2013, când croata se impunea cu 6-2, 6-1.

Reclamă

Sorana Cîrstea – Donna Vekic  5-7, 6-3, 6-4.

Sorana a ratat incredibil şansa de a câştiga primul set. A condus cu 5-3 şi a ratat trei mingi de set pe propriul serviciu. Donna a făcut break-ul şi apoi a mai câştigat alte trei game-uri consecutive.

Setul doi a avut aproximativ acelaşi scenariu, dar, tot la 5-3 şi pe propriul serviciu, Sorana a reuşit să se impună şi să împingă meciul în decisiv. Acolo, ea a făcut repede un break şi a fost mereu în avantaj, până la final, impunându-se cu 5-7, 6-3, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea s-a calificat în semfinale la Birmingham
  • Reacția româncei

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și