Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Puyol le plânge de milă superstarurilor pe care se plătesc sute de milioane de euro: „Există un cost care trebuie plătit”

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 20:44

Reclamă

Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

AS.ro

Legenda Barcelonei, Carles Puyol, le plânge de milă superstarurilor pe care se plătesc sute de milioane de euro. SuperPrieteni cu Popescu şi Puyol e în seara asta la Antena 1, de la ora 23:45.
Preţurile din fotbal au luat-o razna. Puyol spune că e o nebunie să plăteşti peste o sută de milioane de euro pentru un jucător. Fotbaliştii sunt obligaţi astfel să joace de toţi banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puyol le plânge de milă superstarurilor

Când se plăteşte un transfer, e ca şi cum i se pune un sac în spate şi există un cost care trebuie plătit ca să te izolezi de toate astea„, a spus Carels Puyol la SuperPrieteni, de Gică Popescu.

SuperPrieteni, cu doi căpitani ai Barcelonei pe Camp Nou, Popescu şi legenda Puyol, e în seara asta la Antena 1, de la ora 23:45.

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

Au plecat de jos şi au ajuns să facă legea în vestiarul Barcelonei. Carles Puyol îşi spune povestea de pe Camp Nou, miercuri, la Antena 1, într-un interviu de Gică Popescu!

Căpitanii Barcelonei, Gică Popescu Popescu şi Carles Puyol, într-un reportaj de colecţie pe Camp Nou. Puyol, băiatul de la ţară, povesteşte cum a ajuns să poarte banderola echipei fenomen a Barcelonei, cu trei trofee Champions League câştigate în şase ani.

Reclamă

De mic plângeam când echipa pierdea. Şi nu doar la fotbal! Pierdeam şi eu plângeam şi mereu aveam discuţii cu mama, fiindcă ea mă întreba de ce plâng, că nu-i nimic, e doar un sport. Sentimentul nu dispare„, a dezvăluit Gică Popescu la SuperPrieteni, powered by Superbet.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și