Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Puyol le plânge de milă superstarurilor pe care se plătesc sute de milioane de euro: „Există un cost care trebuie plătit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 20:44

Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

AS.ro

Legenda Barcelonei, Carles Puyol, le plânge de milă superstarurilor pe care se plătesc sute de milioane de euro. SuperPrieteni cu Popescu şi Puyol e în seara asta la Antena 1, de la ora 23:45.
Preţurile din fotbal au luat-o razna. Puyol spune că e o nebunie să plăteşti peste o sută de milioane de euro pentru un jucător. Fotbaliştii sunt obligaţi astfel să joace de toţi banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puyol le plânge de milă superstarurilor

Când se plăteşte un transfer, e ca şi cum i se pune un sac în spate şi există un cost care trebuie plătit ca să te izolezi de toate astea„, a spus Carels Puyol la SuperPrieteni, de Gică Popescu.

SuperPrieteni, cu doi căpitani ai Barcelonei pe Camp Nou, Popescu şi legenda Puyol, e în seara asta la Antena 1, de la ora 23:45.

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

Au plecat de jos şi au ajuns să facă legea în vestiarul Barcelonei. Carles Puyol îşi spune povestea de pe Camp Nou, miercuri, la Antena 1, într-un interviu de Gică Popescu!

Căpitanii Barcelonei, Gică Popescu Popescu şi Carles Puyol, într-un reportaj de colecţie pe Camp Nou. Puyol, băiatul de la ţară, povesteşte cum a ajuns să poarte banderola echipei fenomen a Barcelonei, cu trei trofee Champions League câştigate în şase ani.

Reclamă

De mic plângeam când echipa pierdea. Şi nu doar la fotbal! Pierdeam şi eu plângeam şi mereu aveam discuţii cu mama, fiindcă ea mă întreba de ce plâng, că nu-i nimic, e doar un sport. Sentimentul nu dispare„, a dezvăluit Gică Popescu la SuperPrieteni, powered by Superbet.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și