Închide meniul

Clujenii au învins oastea turcă. Jucăm în ”optimile” Champions League. La baschet!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 23 decembrie 2021, 14:09

Clujenii au învins oastea turcă. Jucăm în ”optimile” Champions League. La baschet!

Într-o grupă cu Darussafaka, Hapoel Holon și Brindisi, clujenii s-au descurcat de minune!

Foto: Profimediaimages

U-BT Cluj-Napoca a reușit revenirea anului în baschetul european, după ce românii erau conduși, la un moment dat, de cei de la Darussafaka, în deplasare, cu 88-69. ”Am arătat că nu există imposibil”, au declarat ei la finalul partidei încheiată cu 103-101 pe teren advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii au terminat primii o grupă cu turcii, cu cei de la Hapoel Holon și cu Brindisi, având o singură înfrângere. Cubanezul Karel Guzman a venit cu 26 de puncte, în timp ce amewricanii Brown și Hogue l-au secondat cu câte 19 puncte fiecare. U-BT Cluj-Napoca merge direct în ”optimile” Champions League, a treia competiție europeană, după Euroligă și după Eurocupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și