Închide meniul

Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!”. Momentul care l-a scos din sărite

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 8:50

Reclamă
Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!. Momentul care l-a scos din sărite

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina

Hepta

Gigi Becali a răbufnit la finalul meciului pierdut de FCSB pe teren propriu, cu Farul Constanţa, în etapa a 28-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!”

După ce a certat vedetele echipei, patronul FCSB-ului i-a criticat dur pe antrenorul Toni Petrea şi pe managerul general Mihai Stoica. Gigi Becali a fost furios că cei doi nu i-au respectat ordinele cu privire la executarea fazelor fixe. Mai precis, finanțatorul s-a enervat când a văzut că n-a executat Tavi Popescu o lovitură liberă de pe partea stângă, așa cum ceruse el.

„I-am rugat pe Petrea și pe MM (n.r. – Mihai Stoica). Le-am zis să bată Tavi Popescu loviturile libere din stânga. Eu am spus, eu am auzit! I-am zis lui Tănase să ia mingea și să i-o dea lui Tavi Popescu, dar ce să se bage el… că are 30.000 de euro pe lună, nu-l mai interesează.„, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a distrus pe Florin Tănase după FCSB – Farul Constanța 0-2

”Șerban driblează, Cordea cum prindea mingea se învârtea pe loc. Tănase la fel. Mai bine mă învârt pe loc și pierd mingea. Ăsta era meci de câștigat. Știam că Farul nu joacă închis. Ce pot să scap, scap și ce pot să curăț, curăț. Ce facem, ne batem joc de bani? 

Nu mai îmi fac iluzii. Nu ai cu cine. Tănase era să intre cu mingea până în poartă. Unde te duci, mă? Am nevoie de bani. Trebuie să iau bani pe jucători! Tănase are 30.000 de euro pe lună și nu îl ascultă pe Gigi Becali”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

FCSB, la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

FCSB – Farul Constanța, meci din etapa a 28-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Gică Hagi, scor 2-0. În urma acestui rezultat, echipa roș-albastră rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj.

Jefte, golgheterul Ligii 1, l-a învins pe Andrei Vlad în prima repriză, iar Virgil Ghiță a stabilit scorul final pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu i-au pus probleme echipei lui Gică Hagi și au tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul după FCSB – Farul Constanța 0-2

  1. CFR Cluj – 70 puncte
  2. FCSB – 59 puncte
  3. Universitatea Craiova – 48 de puncte
  4. FC Voluntari – 47 de puncte
  5. FC Botoșani – 46 de puncte
  6. Farul Constanța – 45 de puncte
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și