Închide meniul

Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!”. Momentul care l-a scos din sărite

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 8:50

Reclamă
Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!. Momentul care l-a scos din sărite

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina

Hepta

Gigi Becali a răbufnit la finalul meciului pierdut de FCSB pe teren propriu, cu Farul Constanţa, în etapa a 28-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a certat pe Toni Petrea și Mihai Stoica, după FCSB – Farul Constanța 0-2: „Eu am spus, eu am auzit!”

După ce a certat vedetele echipei, patronul FCSB-ului i-a criticat dur pe antrenorul Toni Petrea şi pe managerul general Mihai Stoica. Gigi Becali a fost furios că cei doi nu i-au respectat ordinele cu privire la executarea fazelor fixe. Mai precis, finanțatorul s-a enervat când a văzut că n-a executat Tavi Popescu o lovitură liberă de pe partea stângă, așa cum ceruse el.

„I-am rugat pe Petrea și pe MM (n.r. – Mihai Stoica). Le-am zis să bată Tavi Popescu loviturile libere din stânga. Eu am spus, eu am auzit! I-am zis lui Tănase să ia mingea și să i-o dea lui Tavi Popescu, dar ce să se bage el… că are 30.000 de euro pe lună, nu-l mai interesează.„, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a distrus pe Florin Tănase după FCSB – Farul Constanța 0-2

”Șerban driblează, Cordea cum prindea mingea se învârtea pe loc. Tănase la fel. Mai bine mă învârt pe loc și pierd mingea. Ăsta era meci de câștigat. Știam că Farul nu joacă închis. Ce pot să scap, scap și ce pot să curăț, curăț. Ce facem, ne batem joc de bani? 

Nu mai îmi fac iluzii. Nu ai cu cine. Tănase era să intre cu mingea până în poartă. Unde te duci, mă? Am nevoie de bani. Trebuie să iau bani pe jucători! Tănase are 30.000 de euro pe lună și nu îl ascultă pe Gigi Becali”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

FCSB, la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

FCSB – Farul Constanța, meci din etapa a 28-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Gică Hagi, scor 2-0. În urma acestui rezultat, echipa roș-albastră rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj.

Jefte, golgheterul Ligii 1, l-a învins pe Andrei Vlad în prima repriză, iar Virgil Ghiță a stabilit scorul final pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu i-au pus probleme echipei lui Gică Hagi și au tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul după FCSB – Farul Constanța 0-2

  1. CFR Cluj – 70 puncte
  2. FCSB – 59 puncte
  3. Universitatea Craiova – 48 de puncte
  4. FC Voluntari – 47 de puncte
  5. FC Botoșani – 46 de puncte
  6. Farul Constanța – 45 de puncte
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și