Închide meniul

VIDEO: Jucătorii lui Real au mers la discotecă înaintea meciului cu Panathinaikos!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 11 aprilie 2022, 13:58

Reclamă
VIDEO: Jucătorii lui Real au mers la discotecă înaintea meciului cu Panathinaikos!!!

Thompkins are ceva vreme de când evoluează la Real, dar a călcat pe bec

Foto: Profimediaimages

Pablo Lasa, antrenorul celor de la Real Madrid, a venit, supărat, la conferința de presă. Fumega. A anunțat, sec, că atât cât va mai fi el tehnician, baschetbaliștii Thomas Heurtel și Trey Thompkins nu vor mai evolua, niciodată, la echipă. Asta într-un moment dificil al grupării, care, de câteva luni, pare că nu se regăsește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul? Înaintea partidei de Euroligă, de pe ”OAKA”, contra lui Panathinaikos, cei doi au plecat din hotel, direct la discotecă. S-au întors olecuță amețiți, fiind întâmpinați, în hol, de către Lasa. Care i-a introdus în partida cu Panathinaikos, pierdută cu 86-87. Apoi i-a exclus din lot! Definitiv! Heurtel a mai evoluat la Anadolu Efes ori Barcelona, venind anul trecut la Real, în timp ce Thompkins a debutat în NBA, la Clippers, în Rusia, ajungând, în 2015, la Madrid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și