Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0! Atacantul și-a aruncat tricoul pe jos. Ce nu s-a văzut la TV

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2022, 13:48 / Actualizat: 12 iunie 2022, 16:36

Reclamă

Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România - Finlanda 1-0

Octavian Popescu, pe banca naționalei României / AS.ro

Octavian Popescu a fost un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0! Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul de 19 ani în minutul 54, iar reacția tânărului jucător a fost neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost complet dezamăgit de faptul că Edi Iordănescu l-a înlocuit la începutul reprizei a doua, cu Sergiu Hanca.

Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0

Atacantul de la FCSB a fost titularizat în premieră la naționala României, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Popescu a fost primul jucător înlocuit de Iordănescu Jr. în meciul cu Finlanda, iar acest lucru nu i-a convenit „perlei” lui Gigi Becali.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Tavi Popescu a fost în centrul atenției, în mod negativ, și după meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 1-0. La finalul partidei de la Zenica, atacantul de 19 ani s-a aflat în conflict cu suporterii români care au făcut deplasarea.

Reclamă
Reclamă 4

Video cu momentele de la schimbarea lui Octavian Popescu:

După al doilea eşec din Nations League, „tricolorii” au mers să-i salute pe suporterii naţionalei prezenţi la Zenica. Nervoşi din cauza eşecului, aceştia i-au înjurat pe internaţionalii români. Octavian Popescu a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB.

Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi el şi i-a liniştit pe „tricolori”. Florin Niţă a fost singurul jucător aplaudat de fani

Reclamă

Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din Giulești

Patronul FCSB l-a lăudat în repetate rânduri pe puștiul de 19 ani, de pe urma căruia speră să încaseze zeci de milioane de euro. Recent, Becali l-a criticat pe Iordănescu Jr. pentru că nu l-a inclus în primul „11” al naționalei pe Tavi în primele două partide din Liga Națiunilor, pierdute împotriva celor din Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1.

Răspunsul lui Edi Iordănescu n-a întârziat să apară, la conferința de presă de la finalul meciului România – Finlanda 1-0:

„Am spus că nu m-au interesat criticile, iar echipa am făcut-o eu împreună cu staff-ul meu. Tavi e un jucător cu potențial nu mare, ci deosebit de mare. Un jucător cu calitate foarte multă, cu dinamică bună, un jucător care va avea un viitor important în tricoul echipei naționale. Dar eu am spus de fiecare dată că trebuie să fim înțelepți, trebuie să fim echilibrați, să luăm deciziile corecte și să avem răbdare.

Tavi e un jucător cu care am lucrat și știu că are nevoie de susținere, are nevoie de momente. Le-a avut în seara asta și le va mai avea. În același timp, are nevoie de timp. Pentru că fotbalul mare înseamnă adversitate foarte multă, înseamnă dueluri, înseamnă putere, înseamnă efort și lucrurile astea și le va însuși, cu siguranță.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Finlanda 1-0.

Înaintea meciului cu Finlanda, Octavian Popescu mai jucase 28 de minute în meciul cu Grecia, scor 0-1, 10 minute în partida cu Israel, scor 2-2 și 16 minute în duelul cu Bosnia, scor 0-1. În meciul cu Muntenegru, din prima etapă a grupei din Liga Națiunilor, puștiul de la FCSB a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu.

Jucătorul de 19 ani a avut un sezon promițător la FCSB, reușind să înscrie 10 goluri și să ofere 4 assist-uri în 38 de apariții, în toate competițiile.

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0

Expertul Antena 1, Adrian Mutu, consideră că jocul slab al puștiului de 19 ani a reprezentat „singurul minus” din echipa lui Iordănescu Jr:

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu.”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Nicuşor Bancu a fost eroul României în partida cu Finlanda. Fundaşul stânga al României a reuşit să marcheze golul victoriei cu Finlanda. Bancu a reluat cu capul centrarea perfectă a lui George Puşcaş. Florin Niţă a avut o intervenţie formidabilă în minutul 51 şi a salvat naţionala României.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și