Închide meniul

Denis Alibec, mesaj clar după ce Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB: „Nu mă duc nicăieri!” Planuri uriașe la echipa lui Gică Hagi: „Sper să rămânem acolo sus!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 0:30 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 10:05

Denis Alibec, mesaj clar după ce Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB: „Nu mă duc nicăieri! Planuri uriașe la echipa lui Gică Hagi: „Sper să rămânem acolo sus!

Denis Alibec e atacant la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia

Denis Alibec a reacționat după Farul – FCSB 3-1. Atacantul a exclus orice posibilă revenire la echipa roș-albastră, după ce Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali l-a luat în vizor în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec se simte excelent la Farul, unde a fost reinventat de Gică Hagi. Vârful de 31 de ani visează să câștige titlul cu formația „Regelui”.

Denis Alibec, după Farul – FCSB 3-1

„Asta am pregătit, să câștigăm cele două meciuri, iată că am reușit. Eu zic că am fost mult peste ambele echipe. Eu sunt desemnat la penalty-uri. A doua oară a fost jumătate-jumătate, putea să dea penalty și nu a dat. Sper să răman tot așa, să nu am accidentări. Domnul Hagi reinventează jucători, dar eu nu am fost în Liga 3 sau Liga 4.

Mi-am dat seama ca trebuie să slăbesc și să muncesc mult. Deocamdată de gândim la play-off, faptul că suntem pe primul loc ne dă încredere. Sper să ramânem sus cât mai sus.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a spus Denis Alibec, după meci, conform digisport.ro. 

Reclamă

Denis Alibec, gol împotriva fostei echipe

Alibec a deschis scorul în Farul – FCSB după un penalty făcut de Dawa. Atacantul nu și-a iertat fosta echipă.

Acesta a șutat în forță, iar Târnovanu nu a avut nicio șansă. A fost al doilea gol pentru Alibec de când a ajuns la Farul.

Culmea, chiar în această săptămână, Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali a vrut să-l aducă înapoi pe Alibec la FCSB în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Farul urcat din nou pe primul loc în Liga 1

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și