Închide meniul
UPDATE

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul a marcat un super-gol în România – Slovenia. Oblak a fost „spectator”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2022, 20:08

Reclamă
Denis Drăguș a „spart gheața la națională! Atacantul a marcat un super-gol în România – Slovenia. Oblak a fost „spectator

Denis Drăguș a marcat în România - Slovenia

Denis Drăguș a marcat în România - Slovenia / Captură Pro Arena

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul de 23 de ani a marcat un gol fantastic în meciul amical România – Slovenia, în poarta lui Jan Oblak. Este primul gol înscris de Drăguș la prima reprezentativă, la cea de-a 3-a apariție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Standard Liege a lovit în minutul 63 al partidei de la Cluj, la scorul de 2-0 pentru Slovenia.

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională, în meciul România – Slovenia

Denis Drăguș a fost servit la marginea careului de Cristi Manea și a finalizat cu un șut superb, din voleu. Atacantul de 23 de ani a trimis direct în vinclu, la intersecția barelor, iar portarul Jan Oblak a fost „spectator”.

Denis Drăguș, în timpul meciului România - Slovenia
Denis Drăguș a marcat în România – Slovenia / Captură Pro Arena

Știrea inițială

Denis Drăguş s-a făcut de râs în România – Slovenia

Denis Drăguş s-a făcut de râs în România – Slovenia. Atacantul român a avut o execuţie lamentabilă în prima repriză a partidei cu Slovenia, din interiorul careului.

Reclamă

Denis Drăguş a încercat o execuţie de efect cu Slovenia, însă totul s-a transformat într-un moment jenant. În minutul 35, Drăguş a primit o minge în care şi a încercat să marcheze cu o execuţie din voleu.

Execuţia lui Denis Drăguş a fost una dezastruoasă. Atacantul de la Standard Liege a tras mult peste poarta apărată de Jan Oblak. România a fost surclasată de Slovenia în prima repriză a partidei de la Cluj.

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia

Horațiu Moldovan a avut 3 parade magice în primele 15 minute din meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului, aflat la debutul pentru naționala noastră, a fost inspirat și a păstrat intactă plasa „tricolorilor”, în startul partidei de la Cluj. Moldovan a fost trimis în premieră în poarta naționalei României. Selecționerul Edi Iordănescu l-a titularizat în partida de pregătire cu Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul de 24 de ani și-a început recitalul paradelor încă din minutul 2, după o gafă în defensiva naționalei României. Bogdan Vătăjelu a trimis o pasă spre propriul careu, iar Sporar a interceptat și a plecat spre poarta „tricolorilor”. Moldovan a ieșit în întâmpinare, la marginea careului, și l-a blocat pe sloven cu piciorul.

Un minut mai târziu, Horațiu Moldovan a ieșit din nou în evidență. Verbic a șutat periculos la colțul lung, din afara careului, iar portarul român s-a întins și a respins salvator.

Moldovan a închis din nou poarta României în minutul 15, la șutul violent trimis de același Verbic, din interiorul careului. Portarul Rapidului a respins peste transversală.

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani apără în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Reclamă

Antonio Sefer, celălalt rapidist convocat la națională, este rezervă în duelul cu Slovenia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și