Închide meniul
UPDATE

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul a marcat un super-gol în România – Slovenia. Oblak a fost „spectator”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2022, 20:08

Denis Drăguș a „spart gheața la națională! Atacantul a marcat un super-gol în România – Slovenia. Oblak a fost „spectator

Denis Drăguș a marcat în România - Slovenia

Denis Drăguș a marcat în România - Slovenia / Captură Pro Arena

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul de 23 de ani a marcat un gol fantastic în meciul amical România – Slovenia, în poarta lui Jan Oblak. Este primul gol înscris de Drăguș la prima reprezentativă, la cea de-a 3-a apariție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Standard Liege a lovit în minutul 63 al partidei de la Cluj, la scorul de 2-0 pentru Slovenia.

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională, în meciul România – Slovenia

Denis Drăguș a fost servit la marginea careului de Cristi Manea și a finalizat cu un șut superb, din voleu. Atacantul de 23 de ani a trimis direct în vinclu, la intersecția barelor, iar portarul Jan Oblak a fost „spectator”.

Denis Drăguș, în timpul meciului România - Slovenia
Denis Drăguș a marcat în România – Slovenia / Captură Pro Arena

Știrea inițială

Denis Drăguş s-a făcut de râs în România – Slovenia

Denis Drăguş s-a făcut de râs în România – Slovenia. Atacantul român a avut o execuţie lamentabilă în prima repriză a partidei cu Slovenia, din interiorul careului.

Reclamă

Denis Drăguş a încercat o execuţie de efect cu Slovenia, însă totul s-a transformat într-un moment jenant. În minutul 35, Drăguş a primit o minge în care şi a încercat să marcheze cu o execuţie din voleu.

Execuţia lui Denis Drăguş a fost una dezastruoasă. Atacantul de la Standard Liege a tras mult peste poarta apărată de Jan Oblak. România a fost surclasată de Slovenia în prima repriză a partidei de la Cluj.

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia

Horațiu Moldovan a avut 3 parade magice în primele 15 minute din meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului, aflat la debutul pentru naționala noastră, a fost inspirat și a păstrat intactă plasa „tricolorilor”, în startul partidei de la Cluj. Moldovan a fost trimis în premieră în poarta naționalei României. Selecționerul Edi Iordănescu l-a titularizat în partida de pregătire cu Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul de 24 de ani și-a început recitalul paradelor încă din minutul 2, după o gafă în defensiva naționalei României. Bogdan Vătăjelu a trimis o pasă spre propriul careu, iar Sporar a interceptat și a plecat spre poarta „tricolorilor”. Moldovan a ieșit în întâmpinare, la marginea careului, și l-a blocat pe sloven cu piciorul.

Un minut mai târziu, Horațiu Moldovan a ieșit din nou în evidență. Verbic a șutat periculos la colțul lung, din afara careului, iar portarul român s-a întins și a respins salvator.

Moldovan a închis din nou poarta României în minutul 15, la șutul violent trimis de același Verbic, din interiorul careului. Portarul Rapidului a respins peste transversală.

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani apără în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Reclamă

Antonio Sefer, celălalt rapidist convocat la națională, este rezervă în duelul cu Slovenia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și