Închide meniul

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2022, 17:22

Reclamă
Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri

Heroes Fight League

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria, ce va avea loc pe 16 decembrie în gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”.

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria. Lupta va avea loc pe 16 decembrie în gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeci de fani unguri au luat cu asalt pagina promoției Heroes. Aceștia au transmis mesaje de luptă când a fost anunțat meciul dintre Sandu Lungu și colosul Gyula Szuhanyi.

Acesta din urmă a distribuit postarea pe pagina sa, iar fani iau dat năvală cu mesaje de susținere. Chiar dacă majoritatea mesajelor au fost civilizate, atât fanii unguri cât și românii care i-au luat apărarea lui Sandu au mai ”călcat strâmb”. ”A trebuit să moderăm unele comentarii, vrem ca atmosfera să fie una civilizată la gală”, a spus promoterul galei.

Se încing spiritele înainte de gala de pe 16 decembrie!

Confruntarea dintre cei doi este așteptată de toți fanii din România dar și din Ungaria. Gyula Szuhanyi are 1,86m și 120kg și peste 50 de meciuri la profesioniști pe diferite regulamente de luptă, fiind printre altele de 3 ori campion al Ungariei. În schimb, “Muntele Bihorului” are 10 victorii la rând la profesioniști, atât pe reguli de arte marțiale mixte cât și în kickboxing.

Confruntarea dintre cei doi are loc în cadrul galei iFight Heroes & Armmada. Evenimentul marchează începutul unei colaborări între cea mai tare promoție din România și sârbii de la Armmada.

Reclamă

”Sportivii noștri vor avea ocazia să lupte în galele din Serbia anul viitor. Vor de un management foarte bun și posibilități de a semna cu promoții puternice din Europa și din toată lumea. De altfel, HEROES Management a reușit deja să promoveze sportivi în gale din Serbia, Bulgaria și Austria.”, a declarat promoterul Heroes, Florian Ceafalău.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și