Închide meniul

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de la Farul: „Nu mi s-a dat vreun motiv!” Ce spune de Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 20:54

Reclamă
Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de la Farul: „Nu mi s-a dat vreun motiv! Ce spune de Gică Hagi

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de la Farul

Gabi Torje şi Gică Hagi, în timpul unui meci pentru Farul/ Hepta

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de a Farul. Mijlocaşul a dezvăluit că a purtat o discuţie cu oficialii formaţiei constănţene, prin care i s-a transmis că ar fi mai bine să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a plecat de la Farul în această perioadă de transferuri, după doar o jumătate de sezon petrecută sub comanda lui Gică Hagi. Mijlocaşul nu a stat mult timp „pe bară”, şi a semnat cu Genclerbirligi, formaţie din liga secundă din Turcia.

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de la Farul

Gabi Torje a dezvăluit motivul pentru care nu a mai continuat la Farul. Mijlocaşul de 33 de ani a declarat că nu i s-a transmis niciun motiv pentru care oficialii constănţeni au renunţat la serviciile sale, dar cu toate acestea, se declară fericit de faptul că a putut fi antrenat de Gică Hagi.

Torje i-a transmis un mesaj special „Regelui”, mulţumindu-i pentru faptul că l-a ajutat să aibă evoluţii bune, timp de o jumătate de sezon. Mai mult decât atât, mijlocaşul speră că Farul să devină campioană, deoarece implicit se va considera şi el, în premieră, campion în Liga 1.

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

Reclamă

(n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, a declarat Gabi Torje, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Torje a semnat cu Farul în vară, imediat după ce a retrogradat istoric cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 17 partide pentru trupa lui Gică Hagi, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere trei assist-uri.

Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi! Mijlocaşul român a marcat un gol superb

Ce debut spectaculos pentru Gabi Torje la Genclerbirligi! Pus pe liber de Gică Hagi la Farul, mijlocaşul ofensiv de 33 de ani a reuşit să marcheze chiar la primul său meci la noua sa echipă.

Torje a deschis scorul în minutul 23 al meciului Altinordu – Genclerbirligi, scor 2-1, din etapa a 20-a a ligii secunde din Turcia.

Gabi Torje a executat perfect o lovitură liberă şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers. A ajutat-o pe ultima clasată să intre în avantaj la pauză.

Torje nu s-a putut bucura şi la finalul partidei. Gazdele au reuşit să întoarcă scorul. Ali Ozgun a marcat un gol (50) şi i-a oferit o pasă decisivă lui Gurluk, în minutul 66. Fostul dinamovist a fost schimbat imediat după ce Altinordu a trecut la conducere pe tabelă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și