Închide meniul

A fost show total la super-gala Hexagone MMA Challenge 1, exclusiv în AntenaPLAY

Florian Ceafalău Publicat: 11 februarie 2023, 23:24 / Actualizat: 24 iulie 2023, 17:21

Reclamă
A fost show total la super-gala Hexagone MMA Challenge 1, exclusiv în AntenaPLAY

Hexagone MMA

Hexagone MMA Challenge 1 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:30

Hexagone MMA Challenge 1 a fost transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:30. Gala din Franța a oferit 5 super lupte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promoția Hexagone din Franța a revenit pe AntenaPLAY. cu o gală În care v-au fost oferite 5 super-lupte. Cea mai tare luptă a fost cea dintre Gregory Robinet şi Mexime Fondop, cel care a fost învins de Ion Grigore. Show-ul a fost total şi poate fi văzut în AntenaPLAY.

Vezi în AntenaPLAY, super- gala Hexagone MMA Challenge 1

Stirea iniţială. 

Hexagone MMA Challenge 1 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 21:30

Naime Naloufi își va face debutul la profesioniști în fața lui Mohamed Tolgui. De asemenea, Karrar Hammodi va lupta la categoria grea cu Anthony Sarais. Main event este meciul dintre Gregory Robinet și Maxime Fondop. Robinet are o serie impresionantă de 5 victorii la rând. Adversarul său este cunoscut publicului din România.

Fondop a fost învins de Ion Grigore anul trecut, într-o altă gală Hexagone. Acesta era marea speranță a promoției, la categoria grea, dar Grigore a reușit să îl facă KO în prima rundă.

Reclamă

Grigore a avut un 2022 bun în sporturile de contact. Pe lângă victoria din Franța, acesta a câștigat și meciul din promoția Heroes, de asemenea în prima rundă.

Hexagone MMA Challenge 1 fight card

1. Amatori 77kg Stanley Vagao FRA vs Sam Kachani BEL
2. Amatori 93kg Ferdinand Bretelle BEL vs Aboudou Diabate FRA
3. 61kg Naim Naloufi MAR vs Mohamed Tolgui ALG
4. 120kg Karrar Hammodi FRA vs Anthony Sarais FRA
5. 120kg Gregory Robinet FRA vs Maxime Fondop FRA

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și