Închide meniul
LIVE VIDEO

John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop în gala Hexagone, care a fost LIVE VIDEO pe AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 17:55 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 21:59

John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop în gala Hexagone, care a fost LIVE VIDEO pe AntenaPLAY

Gala în care se bate John Berceni este sâmbătă LIVE pe AntenaPLAY

John Berceni vs. Maxime Fondop

John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop, are a avut loc sâmbătă, de la ora 18:00, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY. Românul s-a bătut în gala Hexagone MMA 5 din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversarul românului a fost Maxime Fondop din Franța, un sportiv cu 3 meciuri și tot atâtea victorii la profesioniști. Meciul dintre cei doi a fost co-main event-ul galei.

INTRĂ PE ANTENAPLAY GALA ÎN CARE S-A BĂTUT JOHN BERCENI

John Berceni vine după o victorie importantă în promoția Heroes Fight League. Grigore s-a impus în fața lui Cosmin Bucătaru, după ce acesta din urmă a fost descalificat. Grigore a fost lovit cu capul de adversar, lucru interzis de regulament.

Luptătorul român este pregătit pentru acest meci. ”Voi merge acolo să fac o surpriză. La galele de afară nu te cheamă numeni să îi bați. Ei cred că au meci ușor dar sunt foarte pregătit. O să le arăt forța mea!”, a spus Grigore pentru AS.ro

John Berceni: „M-am bătut cu oameni din UFC, mă bat cu oricine”

Acesta a vorbit despre ce înseamnă un meci de MMA, cum ajungi să lupți în cușcă și ce experiențe a avut în trecut.

Reclamă

”Eu nu refuz nicio ofertă dacă îmi convin banii. M-am bătut cu oameni cu 30-40 de meciuri, m-am bătut cu oameni din UFC, Romanov de exemplu. Contează ce bani se oferă. După ce accept meciul mă pregătesc specific pentru el. Te duci la gală cu 1-2 zile înainte, faci viza medicală.

Apoi faci cântarul, bine eu sunt la grea nu fac slăbire. Cel mai important este să te pregătești psihic. După cântar, vine ziua meciului. E un nivel de stres, nu e frică, e teamă dar nu de bătaie, teamă să nu te faci de râs. Trebuie să fii tare, te transformi. Apoi e meciul, după meci trebuie să fii fair play, să revii la realitate. După meci bei un șpriț, o berică, cu adversarul, trebuie să fii prieten.”, a spus Grigore.

Gala în care se bate Ion Grigore – Fight Card

Evenimentul este transmis în România de AntenaPLAY, azi de la ora 18:00.

Reclamă 4 / 0/3

1. Alix Jean Guillaume FRA – Younes Najid FRA, categoria 77kg
2. Mathieu Leto Duclos FRA – Giorgi Egnatashvili GEO, categoria 84kg
3. Parwaiz Arabzai FRA – Marcin Zembala POL, categoria 70kg
4. Thomas Glot FRA – David Matas ESP, categoria 73kg
5. Stephanie Page FRA – Hara Dimitroula GRE, categoria 52kg
6. Maxime Fondop FRA – Ion Grigore ROM, categoria -120kg
7. Laetitia Blot FRA – Mariam Torchinava GEO, categoria 57kg

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și