Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 28 aprilie 2023

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2023, 16:58 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 21:13

Reclamă

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 28 aprilie

Camelia Bălţoi, la Antena Sport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 28 aprilie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate reacţiile după interviul Simonei Halep, dar şi situaţia lui Florinel Coman, după intrarea dură a lui Onea, din Rapid – FCSB 1-0.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 28 aprilie 2023

1. Alături de Simona Halep

Ilie Năstase a avut prima reacţie după interviul Simonei Halep. Campioana noastră şi-a susţinut nevinovăţia, iar Nasty e lângă ea. „Cine îi plătește toate turneele la care nu a participat?”, întreabă Năstase.

2. A fugit de la CFR Cluj

Reclamă

Billong a plecat de la CFR, în plin campionat. Petrescu s-a trezit fără fundaş la antrenament. Jucătorul a rupt contractul, fiind nemulţumit că nu joacă la actuala campioană.

3. Situaţia lui „Mbappe”

Tot de pe AS.ro, afli că Florinel Coman nu s-a mai antrenat cu echipa. Asta după ce Onea a intrat la el la rupere, în Rapid – FCSB. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mănuşi de aur

Mănușile lui Helmut Duckadam din finala Cupei Campionilor au devenit piese de muzeu. „Am apărat o singură dată”, a anunţat eroul de la Sevilla, prezent la Muzeul Fotbalului.

5. N-au renunţat la Andrea Compagno

Compagno a rămas în vizorul naţionalei Italiei. Aşa susţine agentul atacantului de la FCSB. „Oameni din staff au venit la București pentru a-l urmări”, a spus impresarul lui Compagno.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și