Închide meniul
Video

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!

Florian Ceafalău Publicat: 1 octombrie 2023, 12:35

Reclamă

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la gala PFL de aseară. Mai multe vedete au părăsit în grabă stadionul pentru a ajunge la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a chinuit pe terenul lui Clermont, echipă aflată în coada clasamentului. Mbappe și compania au făcut doar 0-0, fiind pe locul 3 în clasament după Monaco și Brest.

Chiar și așa, fotbaliștii de sute de milioane de euro ai lui PSG nu au părut afectați, fiind văzuți la doar două ore tocmai în Paris, la gala PFL, care a fost ân AntenaPLAY. Aceștia au străbătut 450km pentru a merge la eveniment.

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la gala PFL, transmisă LIVE în AntenaPLAY

Meciul dintre Clermont și PSG s-a terminat în jur de ora 20:00 ora României, iar o parte din jucători erau deja în Paris, la 450km depărtare, două ore mai târziu. Singura explicație este că aceștia au luat un elicopter privat, care i-a dus în aproximativ o oră de la Clermont la Paris.

Mbappe, Hakimi, Kolo Mouani, Dembele, Lucas Hernandez, sunt câțiva din jucătorii lui PSG care au fost la gală. Aceștia au fost șocați de KO-ul reușit în main event.

Reclamă

Vedeta Franței, Cedric Doumbe, fostul campion din Glory, a reușit un KO în doar 9 secunde! Mbappe și colegii lui au fost pur și simplu uimiți de reușita extrem de rapidă din startul meciului. KO-ul a fost cu atât mai spectaculos cu cât Doumbe a intrat în arenă cu o saltea pe care scria Somn Ușor”.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua Vezi toate știrile
Citește și