Închide meniul
Video

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior”, se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY

Publicat: 13 octombrie 2023, 10:45 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:17

Reclamă

Prietenul lui Alex Velea, "Minerul junior", se bate în gala iFight Heroes "Cuşca cu Lei"

Minerul Junior / captura AntenaSport

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior”, se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă intră în arenă pe melodia cântată de el. „Minerului junior” nu i-a mai ars de cântat şi când a mers în Rusia, după ce armata lui Vladimir Putin a invadat Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Minerul junior” a mers să-şi susţină fratele în luptele din cuşcă pe care acesta le-a avut în Rusia şi în Belarus.

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior” se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY

În Belarus a fost puţin mai ciudat. Oamenii erau primitori până când începeai să vorbeşti în engleză. Engleză ştiau, din cauza conflictului nu voiau ei să discute.

Ştiu că am avut un dialog cu un personaj care îi zicea ce caut la el în ţară si de ce vorbesc engleza acolo”, a spus Florin Pîrtea.

Juniorul nu a apelat la fraţii mai mari când a avut probleme cu băieţii răi din cartier.

Reclamă

„Unde ţi s-a părut cel mai periculos?”, a fost întrebat el. „În Sălaj”, a răspuns Florin Pîrtea.

Florin Pîrtea ar vrea ca BUG Mafia să vină la un meci al lui

„Oameni care se băteau pe stradă, alergau copii cu cuţite, chestii de genul. Erau la ordinea zilei. Am fost şi alergat şi mai multe chestii”, a mărturisit el.

„Minerul junior” se va bate cu azerul Iska Ismayilov în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, care e live pe AntenaPLAY luni, de la ora 20:00. Pe prietenul Alex Velea îl roagă să-i aducă şi pe cei de la BUG Mafia la o luptă de-a lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Am copilărit pe muzica lor, m-au motivat la antrenamente”, a spus Florin Pîrtea.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și