Închide meniul
Video

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior”, se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Publicat: 13 octombrie 2023, 10:45 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:17

Prietenul lui Alex Velea, "Minerul junior", se bate în gala iFight Heroes "Cuşca cu Lei"

Minerul Junior / captura AntenaSport

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior”, se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă intră în arenă pe melodia cântată de el. „Minerului junior” nu i-a mai ars de cântat şi când a mers în Rusia, după ce armata lui Vladimir Putin a invadat Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Minerul junior” a mers să-şi susţină fratele în luptele din cuşcă pe care acesta le-a avut în Rusia şi în Belarus.

Prietenul lui Alex Velea, „Minerul junior” se bate în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, Live exclusiv în AntenaPLAY

În Belarus a fost puţin mai ciudat. Oamenii erau primitori până când începeai să vorbeşti în engleză. Engleză ştiau, din cauza conflictului nu voiau ei să discute.

Ştiu că am avut un dialog cu un personaj care îi zicea ce caut la el în ţară si de ce vorbesc engleza acolo”, a spus Florin Pîrtea.

Juniorul nu a apelat la fraţii mai mari când a avut probleme cu băieţii răi din cartier.

Reclamă

„Unde ţi s-a părut cel mai periculos?”, a fost întrebat el. „În Sălaj”, a răspuns Florin Pîrtea.

Florin Pîrtea ar vrea ca BUG Mafia să vină la un meci al lui

„Oameni care se băteau pe stradă, alergau copii cu cuţite, chestii de genul. Erau la ordinea zilei. Am fost şi alergat şi mai multe chestii”, a mărturisit el.

„Minerul junior” se va bate cu azerul Iska Ismayilov în gala iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, care e live pe AntenaPLAY luni, de la ora 20:00. Pe prietenul Alex Velea îl roagă să-i aducă şi pe cei de la BUG Mafia la o luptă de-a lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Am copilărit pe muzica lor, m-au motivat la antrenamente”, a spus Florin Pîrtea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și